keskiviikko 26. lokakuuta 2011

HIH(S)!

Syysloma ♥


Viime perjantaina "lintsasin" koulusta (päivää ennen syyslomaa), mutta olihan minulla erityinen syy tähän; Helsinki International UB Horse Show!
Perjantaina olin siellä siis Riinan ja Annan (osattiin jopa kävellä Annan kanssa Pasilasta Hartwall-areenalle, wow!) + tietysti Jennan kanssa päivänäytöksessä. Oli ihan superkivaa, kiitos huippuseurasta!
Ostelin kaikennäköistä hyödyllistä(...), mutta olen jo onnistunut levittämään ostokset ympäri kotia ja tallia, niin ette nyt pääse niitä näkemään :pSunnuntaina meninkin sitten äidin kanssa kooko päiväksi HIHS:iin.

Worldcup oli tänä vuonna erityisen jännittävä. Suomalaisratsukot lähti ihan alussa, ja tosiaan menestys ei päätä huimannut... Kaksi taisi keskeyttää ja tuli paljon virhepisteitä. Niimpä viimeisenä suomalaisratsukoista lähtevä Nina Fagerstöm oli meidän ainoa toivo. Ja herraisä, mitä ratsastusta! En tajua, kuinka joku voi kestää sellaiset kotiyleisön paineet, mutta ratsastaa silti niin siististi ja uskomattomasti. Meidän porukat sitten itkikin onnesta.Finaalissa nähtiin sitten jos jonkinlaista hurjaa ratsastusta, mutta täytyy sanoa että muistan siitä tilanteesta vain ja ainoastaan Ninan ratsastuksen :--D Niin upeaa katseltavaa, hienoja ratkaisuja ja onnistuminen! En voi kuvitellakaan, millainen onnistumisen fiilis hänelle on tullut kotiyleisön edessä. Oon niiin iloinen, että Nina on päässyt maailman huipulle valtavalla työmäärällään. Sitä ei voi muuta kuin ihailla!

http://ninafagerstrom.com

HIHS'n menestyksekkäin suomalaisratsastaja - eikä suotta!


Sitten palataan vähän arkisimpiin kuulumisiin. Pete on paisunut aivan järkyttäväksi vapaan heinän takia. Mutta se taitaa olla ainoa keino pitää ponin ruuansulatus kunnossa - tosin luulen, että se kohta räjähtää jos noin paisuu! :D

Maanantaina päätin tuuppailla oikein kunnolla, laitoin valmiiksi (siis ennen ponin hakua tarhasta) sävysävyyn pintelit ja huovat ja kaikki - sitten, kun haen ponin tarhasta, huomaan että kappas - kenkä irti! No, onnekseni pystyin silti melko normaalisti ratsastamaan, Pete ei edes aristanut kaviota. Kenkä oli lähtenyt ihan siististi, mutta sitä ei ole kyllä löytynyt.... Ette uskokaan, kuinka monen kilon edestä rautaa on uponnut tohon mutatarhaan :D Onneksi jo huomenna tulee kengittäjä!

truu tuupping!

Tänään oli iiihana ilma! Aurinko paistoi ja linnut lauloi ja oli tosi lämmin. Niimpä vietin melkein koko iltapäivän tallilla. Kävin Peten kanssa käyntimaastossa ja vähän kentällä ravailemassa. En ole aikoihin käynyt maastoilemassa, sillä täälläpäin on tänä kesänä/syksynä nähty niin ilveksiä, supikoiria kuin karhujakin, hui! Niimpä oli pitkästä aikaa kiva käydä köpsöttelemässä pitkin maita ja mantuja.Sen jälkeen menin Rinna-neitokaisella yli viikon tauon jälkeen. Rinna oli mukavalla tuulella, vaikka on pitänytkin pientä syyslomaa tässä :D Uuden satulan kanssa toimi kuitenkin ihan kivasti, satula oli ihana istua - vaikka kaipaankin jo päästä Denisen selkään (erityisesti siis Kiefferin koulusatulaan :D) istumaan ♥


KumRa 16.10. 8vp :---D

Ensi viikon perjantaina on Denisen jänneultra, pidetäänhän kaikki peukut pystyssä, joko viimein kuultaisiin jotain hyviä uutisia!

2 kommenttia:

  1. Näin sut muuten tuol HIHS:is :)
    Mut en sit ehtiny tulla moikkaa ku olin siel Vilman kaa ja oltii just menossa kai jonnekki kattoo jotai rataa :D

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)