keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Pikku päivityskatkos!

Edellinen postaus lähti roskakoriin, kun en kerennyt sitä kunnolla tekemään!
Blogi siis ei ole poistumassa, niinkuin joku multa jo sitä kyselikin :D

Nyt on tulossa luultavasti ens maanantaihin jatkuva päivityskatkos - mulla on tällähetkellä niin monta projektia työn alla, etten yksinkertaisesti kerkeä bloggailemaan - saati heppailemaan! :(
Oon maanantai-keskiviikko välillä ollut koneella - tehnyt koulutöitä - tähän mennessä yhteensä 18h ja vielä olis tätä iltaa jäljellä, ja huomiseksikin riittää hommia... Mikä merkitsee, että oon joka ilta ollut koneella ainakin 6h, eli koulupäivän verran!

Joka päivä on siis ratsastanut jäänyt ihan minimiin, 30-40 minuuttiin ja tänään olin koulusta pois niin jumalattoman päänsäryn takia - ja sinne valui tän päivän heppailu.... Koulutöiden tekoa häiritsee myös tämä päänsärky ja väsymys, jonka takia aikaa kuluu vain enemmän ja enemmän kun en kykene keskittymään.
Tällaista meidän ysiluokalla (:

Perjantaina lähden kesken koulupäivän viemää Deniseä klinikalle, josta lähdenkin suoraan isoskoulutukseen koko viikonlopuksi - sinne meni sitten viikonlopun rentoutuminen! Pete joutuu siis todellakin lomailemaan, ellei joku ihanuus käy sitä vähän juoksuttamassa tai edes taluttelemassa.

Nyt lähdenkin jatkamaan kouluhommia, tämä oli vain muistutukseksi että älkää nyt luulko mun häipyneen, täällä olen ja palaan ensi viikolla entistä ehompana (...tai puolikuolleena, ihan miten vaan)!

kesäloma, tulisitko jo?

7 kommenttia:

 1. no voi höhlä, en siis tuu näkemään sua täällä pohjoosessa :DD ite nii mielellään näkisin kisoissaki näitä bloggailijoita, mutta eipä täälä päin kyllä kovin paljo porukkaa näy..

  VastaaPoista
 2. Haha, voi harmi! :D Juu ei sitä tule pohjoiseen asti ihan heti kisoihin lähdettyä, varsinkin kun kierrän vain pikkukisoja!

  VastaaPoista
 3. nohei kato, reenaat peten kaa sen huippu rantakuntoon ja tuutte kalajoen venetsialaisii! (; ok pienin luokka taitaa olla kyllä 90..... :D:D

  VastaaPoista
 4. http://maaraii.blogspot.com/2011/11/millainen-hevosenomistaja-olen.html#comments haaste sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Suvi, haaste on jo työn alla :)

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)