tiistai 6. joulukuuta 2011

Josko viimein talvi tulisi jäädäkseen...?

Sen jälkeen, kun aloin Peten ostamisen jälkeen käydä tallilla päivittäin useampaan otteeseen, en ole ikinä toivonut lumen ja talven tuloa hartaasti. Nautin plussakeleistä suunnattomasti, koska kenttä pysyy sulana ja ei ole niin järkyttävän kylmä.
Mutta poikkeus vahvistaa tämänkin säännön; ruikutin koko viikonlopun, että missä lumi oikein viipyy näin joulukuussa!


Maanantaiaamuna(...okei, päivällä) lähdimme Riinan kanssa maastoon, Riina meni Petellä ja minä Denisellä. Kuten koko viikonlopun ajan, taaskin poutainen sää alkoi meidän ratsastuksen aikana muuttua vesisateeksi. Valitin taas että eikö nuo pilvet näytäkin enemmän lumi- kuin vesisadepilviltä.
Vesi muuttui rännäksi ja yhtäkkiä alkoi satamaan jättimäisiä lumihiutaleita! Olimme ihan haltioissamme, maisema muuttui ihan silmissä että lumisade näytti ihan maagiselta. Itku pitkästä ilosta, lumisade yltyi niin paljon, että näkyvyys oli 0 ja jouduimme kääntymään nopeasti kotiin :( :DIhanaihana lumisade teki muutenkin ihanasta viikonlopusta täydellisen, nyt on kivan valoisaa ulkosalla! Illalla oli vielä lumet maassa, tosin tämän viikon sääennustukset näyttävät hiukan huonoilta.... Olisi jo ihana päästä hankirallille!

hulluna heijastimiin♥
Riina & Pete

Iltapäivästä vietiin Riina Lahteen ja nyt olen datannut täällä ylhäisessä yksinäisyydessäni. :D
Huomenna olisi tarkoitus mennä uudestaan maastoon, nyt taas Denise & Valientte -kokoonpanolla, toivotaan että säät sallivat taas mukavan maastoreissun!

1 kommentti:

  1. Voi ei mun ilmettä tossa kuvassa :D Mut Piit & Piitin heijastimet ♥

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)