keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Tuulihuumoria

Tai no, mulla ei ainakaan enää ole yhtään huumoria ton tuulen ja myrskyn kanssa!
Sähköt on katkeilleet ihan riittämiin, tapaninpäivänä ~6h poikki, joulukuusi on leikkinyt diskovaloa ja nettiyhteys huutanut hoosiannaa. Ja huomenna tulossa uus myrsky....mitä!?

Ponit ovat lomailleet nyt oikein kunnolla. Meillä oli loppuviikosta tosi liukasta ja molemmilla oli pelkästään kantahokit > Denisellä ei ainakaan voinut ratsastaa. Petellä oli hokkireikä jotenkin vioittunut, ja jatkuvan kiristämisenkään jälkeen samasta hokkireiästä hävisi kaksi hokkia. Vaihtoehtoja oli, että poni seisoisi epätasapainossa tai otettaisiin etusista hokit kokonaan pois. Ratsastus siis jäi.

Tiistaina meillä oli sitten kengitys ja ponit saivat neljä hokkia/jalka. Uhmaan nyt kohtaloa ja jätin tilsakumit laittamatta. Hyvällä tuurilla se suojalumi tulee ihan just :D Nyt päästään kuitenkin taas ratsastamaan, ja kenttäkin on osittain sulanut. Viimeksi kentällä kunnolla ratsastettu 4.12, eiköhän nyt olis taas viimein aika! Joulu nyt muutoin meni rattoisissa meiningeissä. Joululahjoista en näe tarvetta kertoa; en toivonut mitään heppakamaa, enkä sitä myöskään saanut(sitä krääsää alkaa jo olla kolme kaappia täynnä :D). Ponitkin saivat vaan jouluomenat. Köyhä joulu siis!
Mutta yksi asia mun on ihan pakko kertoa, sillä pukki vei serkkutytöille (7v & 8v) lahjat, joista he olivat tosi innoissaan! Tosin ihmettelivät, miten pukki on saanut lainata meikäläisen ponia... No...;)


joka heppatytön unelmalahja! eikö? :D

Eipä tässä muuta, muiden ponien kanssa yhteistyö jatkuu uudenvuoden jälkeen. Denisellä saisi alkaa hyppäämään tammikuussa, mutta en ole surkeiden olosuhteiden vuoksi edes laukannut tammalla kuin kerran. Jalka on nyt vaikuttanut tosi hyvältä ja viileältä, nyt taas hiljalleen voi alkaa ratsastamaankin :-)

lumista talvea kaikille! (...)

1 kommentti:

Suuri kiitos kommentistasi! :)