torstai 1. joulukuuta 2011

Vauhtia matkassa!

1. joulukuuta! ♥


Heti aamulla olin kamalan myöhässä. Heräsin 6.40, koirat pihalle, takaisin sisälle ja äkkiä tallille. Aamutallissa meni vähän enemmän aikaa kuin yleensä, mm. yritin löytää ponien yhteisestä (kuva)joulukalenterista ykkösluukkua = mission impossible :D

Bussipysäkille joutui äiti mut kuskaamaan, jo kotoa lähtiessämme näimme bussin olevan jo pysäkillä... Noh, kerkesinhän mä kyytiin, tosin tajusin hiukan liian myöhään, että unohdin ratsastuskypäräni himaan; olin suoraan koulusta menossa ratsastamaan!

Kuvattu 11.11.2008
kysymys kuuluu: MISSÄ LUMI VIIPYY!?

Koulun jälkeen tallustin etuajassa(!!) ratsastuskoululle, jossa Veera laittelikin jo Roope-ponia kuntoon. Kyllä, olimme sopineet taas täksi torstaiksi estetunnin :)
Vaihdoin ratsastuskamppeet, laittelimme Roopen valmiiksi ja sain lainaksi Veeran kypärän, kiitos suuresti tästä :D Ei olisi ollut kauhean kiva vauhtiponilla mennä ilman kypärää!

Veera & Roope 60cm

Roope oli taas vauhdikas ja innoissaan teki esteiden jälkeen pikkupukkeja - kerran jotkin ihme rodeotkin ison hypyn jälkeen :D Pysyin kuitenkin selässä ja jäi tosi hyvä fiilis hyppelystä. Roope on ihan SUPER, siitä tulee vielä jotain tosi hienoa! Se on niin tasapainoinen, positiivinen ja pomppu ei ihan heti lopu :)
Ja ilmeisesti tästä alkaa meidän yhteistyö, alan hyppäämään Roopella aina sopimuksen mukaan ja saan kuulemma kisoihin/valmennuksiinkin mennä jos haluan :D Kiitos upeasta mahdollisuudesta, ainakin näin alkuun mielelläni kipuan välillä superponin selkään!
Kuvia ei valitettavasti ole, ehkä ensi kerralla jos nakitan Veera-raukan kuvaamaan >:)

Illalla ratsastin vielä Denisen ja Peten. Tammalla oli vähän tuulihuumoria, tehtiin ravi-käynti-työskentelyä ja taivutuksia. Jos kaikki on OK, viikonloppuna ehkä ensimmäiset laukat! ♥


Ja tämän melko turhanpäiväisen postauksen lopuksi: Vastatkaa tuolla sivupalkissa olevaan kyselyyn, sen avulla voitte vaikuttaa suuresti blogiin ja sen sisältöön! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)