sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Vettä, lunta, vettä, lunta...

...ja vielä kerran vettä! :(

Koko viikko ollaan Peten kanssa menty pelkästään pellolla ilman satulaa, joka kerta toki kävästy katsomassa kentän tilanne mutta huoh... Nyt ollaan saatu otsalamppukin kaveriksi, joten jopa näkee vähän missä ratsastaa. Pete on tietysti ollut intopinkeenä pellolla tykittämässä, pelkkää hauskanpitoa ja kaahausta meidän päivät siis täynnä!
Hetkittäin olen saanut ponin jopa kiinni ja työskentelemään, mutta lähinnä vain yhden ympyrän ajaksi, kunnes se on taas kuumentunut kauheasti :D

Eilen satoi ensin vettä, sitten kauheasti räntää ja lopulta hulluna lunta! Maa muuttui taas ihanan valkoiseksi ja aattelin jo että jes, saadaanko me sittenkin valkoinen joulu. Tänään aamulla herätessäni katsoin pihalle, ja viimeisekin lumet olivat yöllä vesisateen kanssa sulanut pois. Pelkkää loskaa ja märkää jokapuolella, ojatkin alkavat jo tulvia. Plääh!

eiliset fiilikset lumituiskussa laukatessa :D

Tänään menin heti aamusta ratsastamaan, laitettiin hienosti kamppeet sävysävyyn ja äiti tuli kuvaamaan! Saatiin ihan kivasti kuvattua peltomeininkiä, vaikka vettä satoikin. Pete ei näyttänyt kovin innostuneelta :D Otin myös videota tarhasta ja kaikenlaisesta muusta pussailusta, niitä näette myöhemmin ;)

Tässä vielä Peten jouluinen tervehdys kaikille blogin lukijoille! :)

2 kommenttia:

  1. Söpö Pete ♥ Ja voi toista kun on ollut vähän innoissaan, meillä vaikuttaisi olevan vähän samoja ongelmia.....

    VastaaPoista
  2. hei sulla on tosi kiva blogi :) ! haluisitko kattoo mun blogia ( www.maijujaemma.blogspot.fi) ja vaikkapa miettii jos haluisit ruveta lukijaks? ☺ jajaja rupesin sun blogin lukijaks (:

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)