torstai 19. tammikuuta 2012

Kisakuumetta

Kattelin tässä juuri kisoja tälle keväälle. Harmikseni ESRA:n kisakalenteri ei vielä ollut päivittynyt oikealle vuodelle, mutta onneksi tutut seurat olivat jo laitelleet kisapäiviä sivuilleen ylös :) Olen tässä kipeänä kotona viruessani suunnitellut jo tätä kevättä, taas olisi kisatäyteisiä viikonloppuja tulossa!


ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI
5.2. Harjoituskilpailut, koulu (??)
19.2. Seurakilpailut, koulu
3.3. Seurakilpailut, este
18.3. Harjoituskilpailut, koulu
7.4. Seurakilpailut, este
15.4. Harjoituskilpailut, este
21.4. Seurakilpailut, este
22.3. Seurakilpailut, koulu
29.4. Aluekilpailut, este (??)
12.5. Harjoituskilpailut, puistoeste
26.5. Seurakilpailut, este
27.5. Seurakilpailut, koulu


Eli taas vähän sekalaista seurakuntaa! Yritin etsiä koulukisoja enemmän, mutta ei löytynyt oikeestaan paljoa. Kunhan vielä yksi seura saa kalenterinsa tälle keväälle valmiiksi, saatan tunkea jonkun koulukisan estekisojen päälle ;)

Peten kanssa olis tarkoitus jatkaa Helppo C-B linjaa, Denisellä tänä keväänä myös C:tä. Ja sitten molemmilla varmaan myös 60-70cm. En ole vielä päättänyt, kummalla menen mihinkin kisoihin, alkukausi kuitenkin Petellä :D
Rinnalla olisi myös tarkoitus kisata muutamat sekä Roopella olisi hauska startata jotkut estekisat. Ehkä kotikisat, ellei ponin oma kuski jo mene :)

vähän fiilistelyä :)
Mutta takaisin arkeen. 
Tällä hetkellä kenttä on ollut ihan siedettävässä kunnossa, joten päästiin sinne ratsastamaan iänikuisen juoksutustarhapyörimisen jälkeen! Pete on ollut huipputuulella, kivan tasainen ja energinen ravissa. Laukka tosin on taas niin ponnetonta että! Hurja laihdutuskuuri päällä, on se ehkä hiukan kaventunut...

Denisekin on toiminut kivasti viikonlopun jälkeen, paitsi kentällä tamma oli aika kamala. Se ei tainnut kyllä olla tamman vika, vaan syytän siitä tätä helkkarin biisiä, joka on soinut mun päässä ja tuhonnut mun aivosolut... Ei ajatus kulje sen kanssa. :-D
Lauantaina taas kouluvalmennus, odotan jo innolla!

Oon tän päivän ollut kotona, kauheen päänsäryn ja pikkukuumeen takia. Taidanpa vaan juoksuttaa ponit tänään (tai ehkä ratsastaa Peten, sillä se ei juokse vapaaehtosesti :-D), kattoo nyt vääntäytyykö sitä jo huomenna kouluun.

Pahoittelen näitä kamaalan yksitoikkoisia postauksia, kuten sanoin, ajatus ei kulje! Samoin kuviakaan en ole saanut, kun aina ratsastamaan mennessä on kauhean pimeätä. Kevät, tule jo!!

12 kommenttia:

 1. millä kaikilla talleilla noit kisoja on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Pinkillä, Eholla, Keravalla ja Mäntsälässä :)

   Poista
 2. Tuu ihmees etelävantaanratsastuskoululle kisoihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy laittaa korvan taakse, ei oo meiltä kovin pitkä matka sinne :)

   Poista
 3. Et oo ainut kellä on kisakuumetta! :D
  Tosiaan voisit mennä Roopella estekisoihin jos en ite kykene sillon vielä :D Tai vaikka pystyisinkin, voithan sä toisen luokan mennä.. Katotaan sitten :)

  VastaaPoista
 4. Siellä kisoja tulvii silmistä ja korvista ja täällä ei ole _yksiäkään_! ärsyttävää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah :D Täällä joo on tarjontaa enemmän kuin kerkiää! Joka on tietty ärsyttävää, kun on niin paljon ihania kisoja tarjolla :P

   Poista
 5. Missä noi puistoestekisat on? :)

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)