keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Etsinnässä blogeja!

Blogi on ollut taasen hiljaiselolla, mutta nyt haluan heittää teille blogikilpailun!

taitavaa


Etsinnässä on omaperäisiä blogeja! Plussaa saa, jos blogissa on jokin erikoisteema, esimerkkinä tämä blogi jossa pienimuotoisena teemana on putoaminen(otsikkoa ja sivupalkkia myöten, vaikken edes kovin usein tipu :D). Sen kummempaa teemaa ei kuitenkaan tarvita, ja huomioin ihan teemattomatkin blogit. Teemana voi olla esim unelmat tai vaikka esteratsastus.

Teemasta ei niin väliä, mutta tärkeintä että blogi on omaperäinen. Tekstit, sivupalkit, otsikot sun muut ovat juuri sinun näköisiä ja tärkeintä, että se erottuu tästä blogimaailman massasta.

Linkitä blogisi tähän postaukseen, ja tee lyhyt esittely siitä(pelkkiä linkkejä en katso!)
Miksi juuri sinun blogisi olisi sellainen, että sitä luettaisiin? Mikä siinä tekee erikoisen ja ehkäpä muita paremman? Mikä herättää kiinnostuksen? Huomaa, että mitä mielenkiintoisemman ja napakamman esittelyn teet, sitä suuremmalla mielenkiinnolla tsekkaan blogisi. Sana on vapaa!

Ja "palkinnoksi" teen postauksen jossa esittelen muutaman linkitetyn blogin, joka herätti mielenkiintoni. Luultavasti saatte ainakin yhden lukijan lisää, ja mainonnan avulla toivottavasti lisääkin ;)
Linkittäkää myös, vaikka olenkin jo teidän lukija - aina voin esitellä myös niitä!

Kaikki mukaan!

36 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Luinpa hyvin ton sun tekstin :D Et oo varmaa ikin nähny tätä mut on läskistä russista ja sen tyhmästä omistajasta kertova pinkki blogi :) http://rulleponi.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. tämä blogi kertoo hevosenhoitaja tytön elämästä tallilla, niin onnistumisista aina epäonnistumisiin saakka :)

  www.hevosenhoitajanelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Alue-esteillä kisaava 17-vuotias tyttö kertoo elämästään vuokrahevosen ja muiden heppajuttujen kera. Myös muutakin kuin hevosia, eikä yhtään kuvatonta postausta! :D

  http://aiinon.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Blogi kertoo tavoitteellisesta junioriratsastajasta, joka kilpailee esteitä alue/kansallisella tasolla. Teemana on siis esteratsastus ja muu elämäni (hevosten) parissa :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittelen blogiini pystyharjaisesta esteponista & pv-ruunasta, molempien pollejen kanssa tavoitteena vallata estekentät.
  Blogini erottuu muista persoonallisen ulkoasun,tekstin ja miltei aina kuvallisten postauksien ansiosta

  www.kultakimpaleita.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Tavotteellisen estejunnun arjesta, valmennuksista ja kisoista kertova blogi. Päähenkilöinä kaks omallatavallaan pöhkö pollea! Todella harvoin kuvattomia postauksia.:)
  Http://pikkuponit.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. 14-vuotiaan heppatytön elämää, postauksia tulee tallireissuista ja ihan peruarjesta. Teksteissä esiintyy myös muutama projektiratsu.

  Mmantaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Kirjoittelen blogiin vuokrahevosen kanssa touhuiluista, valmanneuksista estepuolella, tunneista,tavoitteista ja kisoista. Postauksia tulee useasti joihin pyrin aina pistämään jotain videoita taikka kuvia! Erikoispostauksiakin löytyy! :)

  http://momoona.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Kohta 15-vuotiaan ravitytön arkea yhdentoista hevosen ravitallilla. Blogissa esiintyy lähinnä noista hevosista vain kaksi, oma suomenpienhevosruunani ja perheemme siitostamma, joka toimii puskaratsuna (:

  http://anskujaniilo.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. 2 ponin ja yhden koiran 'treenailuja'. Aikuisen ponitädin kirjaamana.

  http://pallomahat.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. blogissani kerron mun ja vuokraponini elämästä, kaikkea tehdään yhdessä, hypätään, kouluillaan, maastoillaan, mennään ilman kamoja, kärryillään ja kisaillaan :) ensi kauden tavoitteena 70cm luokkia puhtaasti, ja ehkä jossain vaiheessa 80cm luokkia, jos sujuu :)

  www.blog-mydreams.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. Blogini kertoo nuoren estehevosen alun ja ratsastuksenohjaajaopiskelijan arjesta. Teemana aikalailla kisaaminen rataesteillä. :) Kerron myös välillä myös muista ratsastettavistani, opiskelusta jne. ja pyrin laittamaan joka postaukseen ainakin yhden kuvan ! :)

  http://eepz.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. mun blogi on ihan täyspainonen lifestyle juttu :---) joskus kirjotan päiväkirjamaisesti päivästäni, joskus ihan pelkkiä ajatuksiani ja sillon tällön tulee lähes pelkkiä kuvapostauksia elämästä.
  harrastan ratsastusta enemmän ja vähemmän, siitäkin juttuja joskus. harrastan myös valokuvausta, täysin omaksi ilokseni, mutta niin että se blogissa näkyy ;--) vietän aikaani myös SRK:n jutuissa jonkun verran, joten löytyy juttuja siltäkin saralta toisinaan.
  mun blogissa ei ole mitään varsinaista teemaa, mutta jokainen otsikko on pätkä jotakin biisiä. se saattaa kuvata mun olotilaa ja fiilistä tai sitten olla vaan pätkä kyseisenä päivänä kuunneltua kipaletta :---D
  väittäisin, että mun blogi erottuu muista jollaintapaa aika paljonkin. mun blogista ei todellakaan löydy yltiöpäistä muotihömpötystä eikä se ole täyspainoinen heppablogikaan, ei sillä ettäkö niitä vastaan jotain olisi :--) tuon sielä toisinaan aika vahvastikin mielipiteitäni esille!

  ♥: http://doordie-marriab.blogspot.com/

  VastaaPoista
 15. Blogissani kerron 14-vuotiaan tytön tallielämästä, eli minusta. Mulla ei oo omaa ponia, mutta saan ikäänkuin "pitää" yhtä poni vanhusta kuin omanani. Maksetaan siitä tosi vähän kuussa, ja saan päättää aina ite mitä sillä teen.
  Hoidan myös tuon ponivanhuksen omistajan kisaheppaa, ja kesällä lähden aina kisareissuille mukaan.

  Ratsastelen myös joskus muiden hevosia, ja lisätietoja voitkin lukea blogistani ;)

  PS. Melkein joka postaukseen tulee kuva, ja joskus jopa videokin ! Ja lukijoiden mielipiteet otetaan huomioon :)

  http://nooraen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 16. Elämää kahden kenttäsuomenhevosen arjesta. Iloja, suruja.. Myös joitain omia juttuja, vaikka pääasiassa painotan blogissa hevosteluun ja valokuvaukseen. Jokaisessa postauksessa kuva tai useampi, vähintään video. Rakastan tehdä erikoispostauksia ja haasteita, tehtyjä erikoispostauksia mm. Hevosten tarinat, taustajoukot, varusteet.. tulossa mm. kenttäkilpailiuissa-postaus, arvontoja, erilaisia kilpailuita jos saan ne toteutettua, lisää varustepostauksia (satulat, suitset, loimet..) ja muuta mukavaa, jota en tässä paljasta. ;)

  Joten ei kun seuraamaan, ikinä ei tiedä mitä sieltä tulee! :)

  http://kisamatkalla.blogspot.com/

  (ps. tuliko sähköposti perille?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpostia ei ole kuulunut :/ meniköhän oikeaan osoitteeseen? miltsu96[at]hotmail.com :)

   Poista
  2. laitoin uudestaa, toivottavasti nyt kolahti ;)

   Poista
 17. Blogissani kerron minun ja hevoseni treenistä ja kisoista. Tänä vuonna olisi tarkoituksena saada kunnon kisaaminen käyntiin ja siirtyä aluetasolle, kun viime vuoden ongelmien takia se ei onnistunut.

  Yritän nykyään ruveta kirjoittelemaan myös koulustani ja ratsastuksenohjaajaksi opiskelemisesta.

  Yritän saada postauksiin aina kuvia ja kisoista on yleensä aina luvassa video.

  VastaaPoista
 18. Minun ja pullean puskaratsun yhteisiä touhuja, sekä myös ihan omaa arkielämääni muutenkin. Plus kaikenlaisia erikoispostauksia, hyvälaatuisia kuvia ja videoita! :)

  http://tallipihanbilehile.blogspot.com/

  VastaaPoista
 19. Ensimmäisen oman hevosen kanssa tappelua, tai siis krhm puuhailua ja sen koulutusta etenkin lännenratsastuksen saloihin - ja sitä miten hevonen kouluttaa omistajaansa esteratsastajaksi. Onnistumisia ja epäonnistumisia juuri niin kuin ne menivät. Kuvia aina silloin kun niitä on mahdollista saada, videoitakin silloin tällöin.

  http://could-you-be-the-one.blogspot.com/

  VastaaPoista
 20. Kertoo lähinnä vuokraponistani, joka ei osannut 8 kuukautta sitten, eli vuokrauksen aloittaessani paljoa mitään. Valmentajien avulla sekä minä, että poni olemme molemmat kehittyneet hurjasti.

  Vaikka kyseessä onkin pikkuruinen welshponi, siitä varmasti tulee vielä huippuponi. Siitä olen varma!

  Blogista tekee mielenkiintoisen myös se, että Murun kanssa sattuu ja tapahtuu aina jotakin. Esimerkiksi voin sanoa, että reilun puolen vuoden aikana olen tippunut varmaan ainakin 40 kertaa, koska Muru osaa olla aika oikukas. Tänäkin vuonna olen pudonnut jo 4 kertaa. (8

  http://murujamila.blogspot.com

  VastaaPoista
 21. Minun ja äitini omaperäisen hevosen touhuista kertova blogi. Mukaan mahtuu heppasen kummallisuuksia kävelykoneen pysäyttämisestä hulluun nuolemis intoon, kaikenmaailman epäonnistumisia ja sairasteluja joita sattuu kokoajan ja aika paljon kertomuksia erilaisista valmennuksista joissa käymme.

  Hevonen on sellainen vaivaiset 175cm korkea hömötiainen jonka kanssa ei koskaan ole tylsää..
  Blogin tulevaisuudesta on tulossa entistä mielenkiintoisempi, sillä aloitamme kenttäratsastus uramme (kröhm) keväällä! Lisäksi uutukainen HD kamerani takaa enemmän videoita ja mahdollisesti mtyös videopostauksia..

  Tekstit kirjoitan omalla tyylilläni ja niistä asioista jotka itseäni usein huvittavat. Joskus mukaan mahtuu joitain ratsastusmaailman epäkohtia joihin silmäni satun iskemään.

  Sellaista, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa! http://viivioon-osram.blogspot.com/

  VastaaPoista
 22. Kahden ponin (ja kirjoittajan) treeneistä kertova blogi. Ponit ovat todella erilaisia, toinen kottikärryn kokoinen harrasteshettis ja toinen iso poni jonka tavoitteena on päästä kisakentille.

  Erikoispostauksia tulee silloin tällöin, mutta muuten postaukset koskevat pääasissa perusarkea, unohtamatta kisareissuja ja joskus vähän epäonnistuneempiakin valmennuksia.

  Molemmilla on järkkärit käytössään, eli suhteellisen hyvälaatuisia kuvia on. Tosin näin maneesikaudella kuvat on mitä on. :)

  Eli jos yhtään kiinnostaa tälläinen suhteellisen perusblogi niin käy kattomassa www.omenoitajakanttarelleja.blogspot.com

  VastaaPoista
 23. www.ddreams-and-nightmares.blogspot.com

  14 vuotiaan pähkähullun tytön elämää. Postauksia ratsastuksesta, kynsien lakkailusta, valokuvaamisesta, kavereista ja kaikesta maan ja taivaan väliltä.

  VastaaPoista
 24. Minäkin, minäkin!

  Lipizza-blogeja ei ole tullut ainakaan minulle vastaan, ennenkuin tein omani. Kirjoittelen blogissani lipizza-ruunastani ja itsestäni. Yritämme kovasti paneutua kouluratsastuksen saloihin, vaikka hevostani kiinnostaisi paljon enemmän suorittaa vain caprioleita ja muita jännittäviä hyppyjä ja loikkia.

  http://minustakokouluratsastaja.blogspot.com/
  Tuossa osoite.

  VastaaPoista
 25. http://tiinajahevoset.blogspot.com/

  Blogi kertoo 12v tytön hevosharrastuksesta. Jos sitä nyt teemaksi lasketaan, niin teema on kahden hoitohevoseni elämä ja tapahtumat. Kiinnostavaksi sen tekee ehkä ensiksi ulkoasu, ja sitten ihanat hoitsuni :) Kaikkea hoitamisesta esteisiin. Toivottavasti tykkäät ;)

  VastaaPoista
 26. http://tumppiponi.blogspot.com/

  Blogia kirjoittelee 12-vuotias kouluratsastaja, pääosassa komeilee tietenkin 10-vuotias poniruuna Thunder Knight. Blogiani en sano mitenkään muita paremmaksi, koska sitä se ei todellakaan ole. Välillä postauksia saattaa tupsahtaa muustakin maailman menoista :-) Blogille olisi kiva saada lukijoita, mutta itsenihän takia tuota blogia kirjoitan. Yritän saada mahdollisimman pitkiä postauksia, mutta välillä ei yksinkertaisesti ole aikaa taikka halua kirjoittaa pitkää postausta..

  Toivottavasti tykkäät munkin blogista :)

  VastaaPoista
 27. http://ponitarinoita.blogspot.com/

  Poniruunan ja pian 15-vuotiaan tyttösen treenailua ja arkea. Lähes kaikissa postauksissa kuvia, välillä videoita ja erikoispostauksiakin satunnaisesti. Klikkaamalla itsesi blogiin saat tietää lisää ;)

  VastaaPoista
 28. http://valkoisia-unelmia.blogspot.com/

  blogi on vielä alkutekijöissä, mutta kertoo ratsastuskouluratsukosta, kimosta pulleasta hevosesta ja siitä miten saada hevonen pysymään valkoisena. Sitten ihan normi hevostelu arkea, mutta tosiaan vielä aivan alkutekijöissä.

  VastaaPoista
 29. http://heppaunelmia.blogspot.com/

  14-vuotiaan tuntiratsastajatytön elämää. Käyn viikoittain estevalmennuksissa + koulutunnilla ja kisaan aina kun mahdollista (:

  VastaaPoista
 30. http://prinsessaponi.blogspot.com/

  12-vuotiaan tytön ja kahden esteponin elämästä kertova blogi, joka sisätlää niin kisoja kun treeniäkin. Tällä hetkellä koneen heikon toiminnan vuoksi ei paljoa kuvia/videoa, mutta kun kone saadaan toimimaan paremmin niin saan bloginkin paremmaksi (:

  VastaaPoista
 31. http://light-up-your-darkness.blogspot.com

  Entisen tuntiratsastajan hevoselämästä kertova blogi. Nykyään kuvioihin on kuitenkin astunut uusi vuokrahevonen, jonka kanssa tavoitteena isommat luokat, enemmän vauhtia & vaarallisia tilanteita. Bloggari suunnittelee myös ulkoasuja muidenkin blogeihin, ja on yrittänyt soveltaa oman ulkoasunsakin mieleenpainuvaksi. Sivulla myös chatti-boxi, äänestyksiä & mitä muuta bloggari keksiikään. Blogiin myös ilmestyy videoita, joita ei julkaista youtubessa, sillä bloggari on lopettanut YouTube toiminnan [veerrraaa]. Käyppäs tsekkailemas!

  VastaaPoista
 32. http://vuonopallero.blogspot.com/

  Kertoo 3:n ponin ja yhden kohta 15-vuotiaan ratsastajan elämästä :) Aika äskettäin perustettu blogi, mutta kehityn varmasti kirjoittajana :))

  VastaaPoista
 33. http://pihviponi.blogspot.com

  Blogi kertoo 18-vuotiaan ponitytön elämästä, ja blogissa seikkailee ylikorkea shettisruuna, Pihvi. Hieman vaaleanpunainen elämäntapa, monipuoliset harrastukset ja blogissa ehdotonta isot kuvat!

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)