tiistai 21. helmikuuta 2012

Hirrveesti puuhaa!

Huh, oon ollut tänään ahkera! Heräsin ennen herätyskelloa(!!) 8.20 ja siitä jonkin ajan kuluttua hipsin tallille, tein aamutallin, siivosin karsinat ja sen jälkeen kävin ratsastamassa kolme ponia :) Kotiuduin kahden maissa ja lenkitin koirat, illemmasta kävin vielä ratsastamassa omat ponit!
Nyt olen väsy koska yleensä ratsastukseni rajoittuu kahteen poniin :-D Pitäisköhän alkaa vaikka kuntoilla...?

Muutenkin touhuloma tulossa tästä, mulla on nyt kaks liikutettavaa(+halutessani voin liikuttaa puolta tallia :D); toisen omistaja tulee jo lauantaina, mutta sitten loppuviikosta lupasin ratsastaa Rinnalla kerran. Onneksi nää kaikki ponit on tosi mukavia ja hauskoja tapauksia, joiden kanssa jaksaa puuhailla enemmänkin! :)

ihana Rinna ♥
c. Anni Kinnunen

Sunnuntaina mulla ja Denisellä oli kouluvalmennus. Viime tunnista on jo melkein kuukausi aikaa, joten todellakin tuli tämä tarpeeseen :D Tunsin taas itseni pässinpääksi siellä selässä. Kertokaa, miten vaikeata on pitää pohkeet ponin kyljissä!? En käsitä sitä itsekään, aina ne on lentelemässä puolen metrin päässä ponista. Huoh! :-D
Äiti otti videota, mutta en jaksa ladata sitä, joten saatte tällä kertaa nauttia print screeneistä :D Ehkä jollain ajalla saan väsättyä jonkunmoisen koosteen!
tässä havainnollistaa hyvin ton mun JALAN! Missä se oikein seilaa? :--D

Peten laihdutusoperaatio on alkanut sujumaan hyvin! Satulavyö menee jo helposti kiinni ja toiselta puolelta kolmoseen, toiselta kakkoseen(kohta kolmoseen!). Nyt pitäisi keksiä vielä jotain, jolla saisi ponin pysymään tyytyväisenä... Alkaa toi kentänkiertäminen ja samojen maastoreittien tallaaminen käymään vähän puuduttavaksi, ehkäpä me joku päivä keksitään jotain uutta ja kivaa! :-)

PS

Näitä printscreenejä selaillessani bongasin tällaisen kuvatuksen! Hahaha, mistäköhän löytäisin tähän sen videoclipin? :D

6 kommenttia:

 1. Hieno Denise! Varsinkin viimenen kuva, pikkusenko ryhdikäs! Jos tutut maastoreitit puuduttaa niin tallatkaa joku päivä taas meillepäin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tamma aina vaan paranee, vaikka valtavasti onkin vielä hommaa edessä :)
   Täytyis kattoo joku päivä! :)

   Poista
 2. Toi viimeinen kuva on kyllä huippu. Täyskaato! :D
  Juu pohkeen pitäminen kyljessä on hirrrvittävän hankalaa. Teoriassa se kuulostaa tosi yksinkertaselta. Miksi käytännössä se onkin niin vaikeaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tajua, teoriassa koko harrastus kuulostaa niin yksinkertaiselta, ei tartte kuin "istua" - mutta pelkästään jo se istuminen tuottaa ongelmia! :D

   Poista
 3. eiks toi eka kuva oo mun ottama ?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo taitaa sittenkin olla! Laitan siihen copyt :D

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)