torstai 16. helmikuuta 2012

Simmu kiinni :(

Ponien kanssa ollaan otettu aika rauhallisesti rokotusten jälkeen, lähinnä kävelty. Petellä ratsastan tänään jo melko normaalisti ja sama on edessä Denisellä huomenna. Molemmat ovat olleet ihan virkeitä eikä mitään sivuoireita ole tullut, mutta on aina yksi pieni MUTTA...

Maanantai-iltana Peten silmä oli turvoksissa ja rähmi vähän, kun sen sisälle hain. Kävin sitten kevyesti kävelemässä ponin kanssa ja kun tultiin lenkiltä takaisin, silmä oli selkeästi parempi. Kuitenkin eläinlääkäri samalla kun tamman kävi rokottamassa, vilkaisi silmää. Hän ei nähnyt siinä mitään ihmeellistä, vähän turvoksissa se edelleen oli. Jos jatkuu niin pitää sitten katsoa tarkemmin, onko sarveiskalvolla naarmua tms.

Maanantai-ilta, ei ihan noin kiinni ollut miltä näyttää tässä, Pete kuvanottohetkellä torkkui :-D

Tiistaina silmä oli normaali, mutta keskiviikkona taas vähän turvoksissa!? Taas kävin kävelemässä ja sen jälkeen silmä OK. Sinä päivänä silmä ei edes rähminyt. Tänään aamulla silmä oli ihan normaali, mutta jos se vielä illalla on turvoksissa niin soittelen ponitohtorille uudestaan. Pete näyttää niin reppanalta :(


Loppuun vielä sellainen ilmoitus, että kehittelen tässä paraikaa erästä erikoispostausta, jonka aihe koskee aika monia - ja monilla (lukien itseni) on siinä tehtävässä parannettavaa... Näkemisiin!

5 kommenttia:

 1. toivottavasti ei oo silmässä mitään ylimäärästäD:

  Kuinka mont karsinaa teillä on? vai onks talli teidän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. talli ei oo meidän oma vaan tässä lähellä oleva n. 30 hevosen yksityistalli :)

   Poista
 2. Voi pikku petsukkaa :( Paljon paranemisia ponille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEPPIS :( onneks tänää oli simmu jo hyvä!

   Poista
 3. mun ponillani oli ihan samanlailla silmä yksi päivä turvonnut ja rähmi vähän kun hain tarhasta ja eläinlääkäri sitä vilkaisi ja ei nähnyt ainakaan mitään haavaa yms joten puhdistettiin vaan hyvin niin kyllä se siitä lähti :)
  Tosi kiva blogi muuten :D

  http://fanny-ja-ponit.blogspot.com/

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)