perjantai 3. helmikuuta 2012

Sontaa niskaan oikein olan takaa

Sain kokea tänään röyhkeintä mitä olen ikinä kokenut hevosten kanssa. Ette ikinä arvaa, kuka poni tämänkin välikohtauksen aiheutti; jep jep, Petehän se tietysti :D En kestä sitä ponia!!

Tänään oli pakkasta vaan -20 ja päätin lähteä molempien kanssa lenkille. Illalla viimeisenä lähdin Petellä.
Putsasin kaikessa rauhassa ja ajatuksissani sen takakavioita, kunnes yhtäkkiä mun olkapäälle tipahtaa kikkare. Olin ihan että "mitä hel..." kunnes älysin, että jumankauta, tää hevonen todellakin paskoo mun päälle :D
Pienimuotoisen järkytyksen jälkeen hyppäsin toki alta pois, olin samalla pöyristynyt ja samalla meinasin tukehtua nauruun.
Kaikkien näiden vuosien jälkeen, kun olen Peteä ruokkinut, halinut, rapsutellut ja hellinyt niin saan kiitokseksi sontaa niskaan :-D Kiittämättömyys on maailman palkka!

viattomuuden huippu...!

Muuten oli tänään kyllä kiva päivä. Pakkanen oli laskenut sen verran, että tosiaan kävin molempien kanssa kunnon lenkit :) Toki menimme ihan rauhallisesti, mutta kuitenkin aika kauan värjöttelin siellä selässä!

Denisen kanssa käytiin ensin maastolenkki ilman satulaa ja sen jälkeen käytiin vähän tuuppailemassa kentällä. Lähinnä tein kahdeksikkoja ja taivuttelin, tavoitteena saada poni taas vetreäksi. Aika kauan sain taivutella, mutta lopulta tavoite suoritettu.

Peten kanssa tämän röyhkeyden-huippu-tapauksen jälkeen lähdin painelemaan riimun kanssa maastoon. Siinä vaiheessa oli jo tosi pimeää, mutta peltoaukeilla oli hirmu valoisaa kuun ansiosta - oli ihan maagista! Käpsyteltiin rauhassa ja ihastelin maisemia. Pete kuljetti mua niin turvallisesti ja varmasti, että annoin sille tuon paska-jutun anteeksi, ainakin toistaiseksi :D

pakollinen turpakuva !!
huomatkaa Peten pusulaikku turvassa, en muista olenko sen jo teille aiemmin esitellyt :D

Pahoittelen näistä laadukkaista kamerakännykkäkuvista, mutta nyt on sen verran kylmää/pimeää ettei kuvia vaan yksinkertaisesti saa :D Mutta viikonloppuna koetan kuvailla vähäsen!

7 kommenttia:

 1. haahhaha eikä! :D Mut eiii en kestä pete on ihan ylisöpö! :p ja kiva postaus!

  VastaaPoista
 2. hahhahahahh arvaa paljon nauroin tolla paska-jutulle! XDD

  VastaaPoista
 3. Hehee mullekkin on käynyt noin! Paitsi ei osunut onneksi niskaan vaan meni jutii vierestä :DD

  VastaaPoista
 4. Eikä! :D mä jo pelästyin että mitä teille on käyny.. Huhhuh, onneksi ehin huokaista! :D:D

  VastaaPoista
 5. kyl noi ponit sit osaa kujeilla ! ;)

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)