sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Pallo hukassa!

Jep, kerta päätin kokeilla uutta asiaa hetimmiten, tein sen tänään kun aikaa liikeni kunnon ratsastukselle!

Bongattiin kentän vieressä olevasta roskaläjästä tosiaan maanantaina jumppapallo, joka on ilmeisesti jonkun aikaa siellä jo killunut. Koska kukaan ei sitä näköjään hakenut pois, päätin ottaa sitten omaan käyttöön. Jos siis kaipaat jumppapalloasi, nykäisepä hihasta! ;)Potkasin pallon siis kentälle ja aloin alkuverkkaamaan Peteä. Pete oli ensiksi järkyttynyt kentälle ilmestyneestä vihreestä kummajaisesta, ja useamman kerran heitti sivuloikkia, niin että meinasin lentää selästä. Lopulta kun oltiin alkuverkat tehty, ohjasin ponin pallon luo. Pienen keskustelun jälkeen poni suostui koskemaan palloon ja kiitin heti.Pikkuhiljaa mentiin tutkailemaan palloa ja aina kun Pete koski jalalla palloon vahingossa, kiitin. Poni hyppäsi pari kertaa pallon yli (paikaltaan), vissiin herra hyppäämisen tarpeessa? :D Pian Pete tosin alkoi hoksaamaan, että palloa oli tarkoitus potkia. Jätimme pallon hetkeksi rauhaan ja tuuppailtiin tovi, ja sitten palattiin takaisin pallon luokse. Nyt Pete alkoi jo potkimaan palloa etusillaan ja seurasi palloa innoissaan niin, että pystyimme kuljettamaan palloa kentän päästä toiseen!Tein pienen pujotteluharjoituksen, mutta sen verran meillä oli vielä pallo hukassa, ettei se sujunut vielä ihan priimasti... Mutta harjoitusta, harjoitusta! ;) Tän kerran tavoite oli saada poni tajuamaan tehtävän idea ja tavoite ylittyikin mainiosti! :)Lopuksi vielä äiti kuvaili, kun menimme askeleet läpi ympyrällä. Kunnollista laukkatreeniä tosiaan takana nyt viikko, ja Pete kulkee mun mielestä tilanteesen nähden ihan superhyvin! Vielä sais olla laukka ponnekkaampaa, mutta eiköhän se tule ajan kanssa. Yksi onnistunut laukkavaihtokin tehtiin, ei ne opit vaan mihinkään häviä! ;) Harjoitusraviakin mennään saikun jälkeen nyt vasta ekoja kertoja, kun ponin selkälihakset ovat alkaneet viimein vahvistua.Vielä Peten mielipide treenistä :D :

9 kommenttia:

 1. Hahaa, sä otit sen pallon ;)) Siistii että Pete tajus idean heti!

  VastaaPoista
 2. Alat kyllä olemaan noille poneilles liian iso ! Etenkin petelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja taas yllättävä että tälläinen kommentti tulee anonyymiltä ;) On niitä isompiakin ratsastajia nähty, eikä Milla todellakaan ole mitenkään iso. Tietty hänelle olisi parempi vähän isompi ratsu, mutta ei ponit hänelle mitenkään liian pieniä ole todellakaan. :)

   Ihanan näköistä toi pallolla leikkiminen!

   Poista
  2. Hui kauhistus ! Mun mielestä hän on just sopiva ;o Tuu sanomaan toi vasta kun Milla ridaa Petellä jalat maahan ylettyen polvet koukus hirveetä kiitolaukkaa 3h / pvä ... :D

   Poista
  3. Hah kiitos kommenteista :D Mulla oli eilen kolme paksua fleeceä päällä, joten näytän vähintään satakiloiselta... Voin sanoa, etten ihan niin iso kuitenkaan ole :D Jatkossa täytyy varmaan ratsastaa ilman paitaa niin näytän pienemmältä ;)

   Tiedän olevani vähän iso Petelle jo, mutta painoni puolesta voin mennä vielä shettiksillä ja pituuttakin on huimat 155cm, joten en usko että Petelle koituu koostani kovasti haittaa. :)

   Poista
  4. Höpö höpö, sinä et ole isoa nähnytkään. Taidetaan muuten olla ihan saman pituisia (154cm) ja minäkin vielä ratsastelen toisinaan shettiksillä jos pyydetään vähän osaavampaa kuskia selkään. Fritte tosin on pienempi kuin Pete, mutta jos minä pystyn huoletta pikkuisella vielä menemään ilman mitään ongelmia (ja se pystyy minut vielä selästäkin halutessaan heittämään) niin ei sinulla pitäisi olla mitään ongelmaa mennä Petellä! Ps. yllättävää, että kommentti tuli anonyymiltä

   Poista
 3. pete on aikas fiksu ! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oppii aika nopeesti halutessaan :D

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)