tiistai 9. lokakuuta 2012

syystuulia

Sunnuntai-iltana kävin kisojen jälkeen ratsastamassa Petellä. Juttelin samalla myös ratsastamassa olevan eläinlääkärin kanssa Peten liikutuksesta ja hän sanoi, että voin alkaa laukkaamaan enemmän ja siirtyä hiljalleen vielä rankempaan treeniin.

Petelle on alkanut kehittyä pikkuhiljaa lihakset, ja nyt se jaksaa kantaa jo itseään vähän kauemmin. Poni liikkuu aina reippaasti ja puhtaasti ja tykkää selkeästi liikkua, ja toivon että kaviokuume on jo kaukaista historiaa! Tietysti edelleen tarkkailen pulsseja ja vältän ratsastamista kovilla pohjilla, mutta mahtavaa päästä  treenaamaan enemmän :) Jos pysytään kaikki osapuolet terveinä, voisin suunnitella marraskuun lopulle jonkun koulukisan. Hyppäämään en vielä lähde aikoihin, meillä ei onneksi ole mihinkään kiire! :)

viimeisin hyppykerta, 19.5. (70cm voitto)
Hirveä ikävä näitä aikoja, mutta kaikista tärkeintä on että poni pysyy täällä, pääsee hyppäämään tai ei ♥

Laukkasinkin Petellä jo sunnuntaina ja eilen, ja poni kuumui hirveästi! Laukanvaihtokin taisi tulla vanhasta muistista ja liiasta innosta, hassu pappa! Tänään taas menen kevyemmin ja katson laukkaamista taas loppuviikosta.

viimeisimmät koulukisat, helppo C voitto
kävin muuten vasta nyt tsekkaamassa tuon kisan tulokset, ja huomasin että saatiinkin vajaa 63% kun luulin että saatiin 60% :D oon perillä!

Deniselle olen suunnitellut nyt rennomman alkuviikon, kun raukalla oli rankka viikonloppu :D Eilen kävi eräs hyvä tuttuni ratsastamassa Denisellä, viimeksi taisi käydä noin 1,5v sitten? En ole varma, mutta siitä olen varma että meno näytti nyt ihan erilaiselta! :D Tamma oli tosi kivan näköinen ja kuski hymyili aika leveästi, sekä huomasi itsekin eron viime kertaan. Duunia tässä on tehtykin melkoisesti sen eteen! Toivon mukaan sain myös säännöllisen apuratsastajan, sen verran mallikkaasti eilinen ratsastus parivaljakolta sujui. ;)

Sain myös pari kivaa kuvaa viime kisoista, kiitos Jenni K. !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)