perjantai 12. lokakuuta 2012

tosi tuuppausta!

Täällä taas, väsyneissä tunnelmissa!

Torstaina mulla oli Denisen kanssa Peninan kouluvalmennus. Tällä kertaa aiheena olikin temponlisäykset, joista oltiin viikonlopun koulupapereissa huomautettu; syttyy hitaasti, ei selvää eroa. Koitettiin saada tammalle askeleeseen pituutta ja lennokkuutta ja hiljalleen se alkoi sekä käynnissä että ravissa toimimaan ihan hyvin.

Oltiin siihen mennessä molemmat jo tosi tyytyväisiä, kunnes poni päätti laukoissa alkaa käydä vähän liikaa kierroksilla, ja sen jälkeen ei oikein siirtymisistä mitään tullut :D No, näitä päiviä tulee! Laukka oli kuitenkin tosi hyvää ja pyörivää ja loppuravitkin saatiin lopulta sujumaan. Ei huono laisinkaan!

kuvakaappaus viime koulukisoista!

Valmennuksen jälkeen kävin laittamassa Peten kuntoon ja ratsastin sillä ensimmäisen hikiteenin. Okei, myönnettäköön että treeni ei ollut kamalan rankka, vaan ponilla on melkoisen huono kunto ja paksu talvikarva :-D Kivalta silti tuntui, poni oli tosi mukava ja ahkera, vaikka välillä alkoi kuumua melkoisesti :D Mentiin parin puomin yli ja laukattiin ja ravattiin jonkun verran.

Tänään oli molemmilla poneilla rento kävelypäivä ja täytyy nyt katsella ja kuulostella, mitä viikonloppuna ponien kanssa tekisi :)
Maanantaina Deniseä ratsastanut hyvä toverini bongasi muuten erään kiinnostavan asian kentän laidalta, ja vasta hänen ehdotuksestaan mulle sytty kirkas lamppu päähän... Saas nähdä, mitä tällä asialla vielä keksitään! :-D Jotain hauskaa ja kehittävää aivan varmasti!

ratsastusleikkejä kesällä 2008. hirmu ikävä näitä aikoja ♥

Hiukan hevostelusta off-topick, 25.10. alkaa ilmoittautuminen erääseen ensi kevään huipputapahtumaan! Tapahtumaan osallistuminen on mulle ensimmäinen kerta ja toivon todella että pääsen sinne! Jos joku osaa jo arvata mistä asiasta on kyse, vinkatkaa! Tutut olkoot hiljaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)