lauantai 10. marraskuuta 2012

koulukisat petellä!

Oon ollut näistä kisoista ihan hiljaa, sillä (taikauskoista tai ei) pelkäsin kokoajan ettemme pääsisi näihin kisoihin, kun takapakkia on ponin kanssa tullut pitkin syksyä. Nyt vaikka kenttä onkin ollut jäässä ja kelvoton kohta viikon, en halunnut silti mistään hinnasta perua näitä kisoja. Ja onneksi! :)

Nämä oli siis meidän ekat kisat Peten kesäkuisen sairastumisen jälkeen, ja oon niin oottanut sitä fiilistä, kun saa lastata taas tutun pikkuponin koppiin ja lähteä sen kanssa touhuilemaan kisa-areenalle ja viihdyttämään katsojia :D

kattokaa noita sykeröitä :DD

Pete oli aivan kamala ja ihana. Aamulla kun koitin lettejä väkerrellä pesukarsinassa, poni rupesi tanssimaan ja keulimaan, kun tajusi pääsevänsä viimein kisoihin. Lopulta päätin letittää ponin ulkona, kun se on siellä yleensä rauhallinen. Pete ravasi pitkin tallinkäytävää innoissaan kohti ulko-ovea, silmät loistaen ja korvat hörössä! En oo aikoihin nähnyt sitä noin iloisena! :DManeesiin päästessämme Pete aloitti heti ovella pukkisarjan, jess... Alkuverkka meni ihan rauhassa muuten, mutta auta armias kun nostettiin eka laukka! Pää alas, pukki, pukki, pukki, pukki! Jossain vaiheessa sain laukan rullaamaan, mutta jos vähän komensin pohkeella niin pukki. Jatkossa joka laukannostolla tuli kivoja pukkisarjoja ja kun tein pari vaihtoa, silloinkin lensi pukkia :D tosi kiva! Poni oli niiin tohkeissaan, huhuh!Sitten jäätiin maneesiin valmistautumisalueelle venailemaan omaa suoritusta. Sielläkin poni sai jonkun kivan kohtauksen ja yhtäkkiä teki uukkarin ja hullu pukkisarja, mutta empäs pudonnut! Huh, iloisilla mielin siis radalle.

Rata meni onneksi sitten kuitenkin hyvin ja koska laukannostotkin tuli käynnistä, ei pukkeja tainnut tulla yhtään. Olin tosi tyytyväinen koko suoritukseen, sillä Pete jaksoi hirmu hyvin, vaikkei edelleenkään ole parhaimmassa lihaksessa.

(astetta hienompi mikkihiirihuopa meillä....:D)

Prosentteja tuli lopulta 61,667 mistä oon hirveen tyytyväinen, koska samainen tuomari on lätkinyt meille ennen jotain 54-55% papereita ja arvostelu oli tiukka. Ja niinhän siinä kävi, että luokkavoitto tuli! Aikataulujen vuoksi palkintojenjako suoritettiin pihalla ja sen suurempaa tilaisuutta siitä ei tehty onneksi, sillä viimeistään siinä vaiheessa Pete olis varmaan heittänyt mut kanveesiin :D

Tykkään noi arvostelupaperin alakommentit aina kertoa, joten kerron taas:
Siisti istunta. Ajoin melko hyvin avuilla. Ajoin voisi parantaa. Melko hyvin vaikutettu pikkuponiin! Laukassa pikku rikko, valmistele siirtymiset huolella. Muuten siisti rata! Ajoin melko tasaisella kuolaintuella. Ajoin nousee ylös; selkä jännittyy!

pitäskö ponin otsatukalle tehdä jotain? :D leikkaanko vai jätän tollaiseksi heviletiksi?

Oon ihan supertyytyväinen Peteen! Ja kaikista ihaninta oli nähdä, kuinka se oli niin innosta puhkuva koko päivän! Selkeästi poni tykkää tuosta hommasta, ei sille kai mitään voi :)

22 kommenttia:

 1. ETETTETETETETETET LEIKKAA LETTIÄ! se on ihana♥

  VastaaPoista
 2. älä leikkaa tota etutukkaa! Mut vähän teil meni hyvin!! ps näin teiät siel (;

  VastaaPoista
 3. jätä otsis tommoseks, übersöpö♥ :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. On mun perhetuttu... ;D Täytyy sanoa, että hyvin oli tuomaroinut C-luokan!

   Poista
 5. Hienosti meni<3(:! Oisko radasta videota (;?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: on videolla, katotaan jaksanko lataa sitä :D

   Poista
 6. jätät heviletiksi ! :D luonnollinen tyyli on rock, kuha ei maaha asti yllä xD

  VastaaPoista
 7. Petellä on just söpö heviletti, jätä vaan ;) ♥ + onnee vielä kerran!

  VastaaPoista
 8. Et todellakaan leikkaa! Ja onnea voitosta! :)

  VastaaPoista
 9. Vaaau, hieno pete ! :D Mikä luokka se oli, kun ei silmiin nyt pistä taas? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, unohdimpa sen laittaa :D Ihan C-merkin kouluohjelma, tällainen kevyt lasku näin saikun jälkeen :)

   Poista
 10. Älä ihmeessä leikkaa, tommonen heviletti on just sitä, mitä jokaiselta ponilta pitäis löytyä! Ja isot onnittelut hyvin menneistä kisoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosin poniraasu ei kohta nää enää mitään :D Ja kiitos! :)

   Poista
 11. Pete on just söpö tollasen otsiksen kanssa. :-) Ja hirmuisesti onnea teille!

  VastaaPoista
 12. Voi että, kiva kun oot päässy jo petellä kisaamaan! Onnittelut! :)

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)