tiistai 6. marraskuuta 2012

röyhkimysponi

Meillä on ollut Peten kanssa vähän talutusongelmia....:


Näissä tunnelmissa siis eilen, Pete tosiaan päätti että on ulkoillut siltä päivältä tarpeeksi!

Facebookiin en puhelimeni vammailusta sen enempää voinut kertoa, mutta tosiaan sekä etu- että takajalat vuoronperään viuhoivat naamani lähistöllä tai pääni yläpuolella. Lisäksi poni tosiaan yritti (ja onnistui kerran) pomppia päälle, haukkasi hanskasta ja mitä vielä... Lopulta poni päätti että mitä sä tässä komennat mua, tukka putkella lähti ravaamaan tallille ja mä juoksin perässä :-D Huh. Selvittiin kuitenkin ehjin nahoin, ainoastaan mun pikkurilli leikki kuollutta hetken!

viaton! sen heviletti on vähän kasvanut, järkyttävä :-D

Joskus en tosiaan vaan pysy ton ponin mukana. Tänään Pete muisti illalla taas, että toihan tyyppi ei eilen pärjännyt pätkääkään ponille, joten samankaltaista toimintaa tänään... Nyt kuitenkin muistin/kerkesin asentaa riimunnarun turvan ympäri ennenkuin poni päätti singota portin läpi, joten sain pidettyä ponin aisoissa väähään paremmin!

Tänään piti olla mulla & Denisellä kouluvalmennus, mutta kyytiongelmien ja ah-niin-ihanan 20cm loskakerroksen takia jouduttiin sitten perumaan se. Mielenkiintoista kattella, milloin tuo kenttä on taas käyttökunnossa. Pari päivää se sulana ja superhyvänä olikin, sehän on jo ihan liikaa!

koulukisoissa vuosi sitten!

Vaikka kaikenlaista on tapahtunutkin tänä syksynä, täytyy sanoa että oon päässyt taas tähän elämänmenoon mukaan. Toivotaan, että ponit ja itekin pysyisin terveenä jatkossa! Lauantaina toivon mukaan lisää Peten kanssa touhuiluista, voooi vitsit kun jänskättää! :D

1 kommentti:

Suuri kiitos kommentistasi! :)