keskiviikko 5. joulukuuta 2012

hoi valopäät!

Oon heräillyt hiljalleen kesken talviunien ja eilen olikin tosi kiva päivä! Liikkatunnilla tein korismatsissa hattutempun (ja voitettiin kaikki!!), mun 3kk kestänyt karkkilakko loppui (edellinen ennätys 5 päivää!) ja heppaillessakin oli tosi kivaa. Vaikka pakkasta olikin illalla -15, ei tullut kylmä! Ehkä syynä se, että mun pukeutuminen oli tällainen:

- toppi, paksu villapaita(korkea kaulus), fleecetakki, paksu fleecehuppari, isoveljen vanha paksu toppatakki
- paksut leggingsit, megapaksut ja isot fleecehousut (:D!!)
- paksu "kypärämyssy" (=ninjapipo), paksu KL-pipo
- pitkävartiset sukat, iskän vanhat paksut pitkävartiset villasukat ja kuomat
- isot nahka-ajohanskat, jossa todella paksu lampaanvillavuori ♥
...en tiedä unohdinko jotain. Mutta näytin vähintään 300kg painavalta kun vyöryin eteisestä ulkoilmaan :D Mutta ei tullut ainaskaan kylmä!
No joo. Ponit oli molemmat tosi mukavia, vaikka niillä onkin ollut aika kevyttä viime aikoina. Denise oli yllättävän kiva, tarvottiin kentällä tyytyväisin mielin ja poni oli hieno! Tosin harmillisesti se ei ole yhtä hieno kuin syksyllä, kun treenattiin aktiivisesti. Mutta eiköhän se tuosta taas, kun aletaan enempi treenaamaan :)Petekin oli tosi kiva, ravailtiin hetki ja otettiin pieni pätkä laukkaa. Menin siinä sitten välikäyntejä ja tarkoitus oli vielä ottaa loppuravit, mutta joku valopää meni ja sammutti kentältä valot! Tosi kiva, Pete tietysti pysähtyi eikä halunnut liikkua mihinkään suuntaan. Lähdettiin sitten kentältä ja käveltiin loppukäynnit läheisessä juoksutustarhassa. Että otti pattiin, varsinkin kun ei oo eka eikä vika kerta! Voi olla niin vaikeaa tarkistaa, onko kentällä joku. Jatkossa lätkin sitten joka ilta valot kiinni että kaikki saa kokea saman!!! No joo, ainakin tekisi mieli :D

söpö piit ♥

Pete muuten pääsi viikonloppuna 6kk ikäisen orivarsan tarhakaveriksi, kun viimein tuli lunta! Orivarsa on ollut vähän kuriton, joten Petellä on ollut touhua saada vauva ruotuun ;) Pete on niiin tyytyväinen kun saa pomotella ja sillä on seuraa! Ja vauvelikin on tainnut vähän asettua!


Äitin ääni taustalla :D Ite olin siis poissa koko viime viikonlopun, joten käskin äitin ottaa videota, kun Pete päästetään tonne tarhaan! Mutta kaikki meni kuitenkin rauhallisesti, Pete ja varsan emä ovat vanhoja tuttuja ja varsa oli kovin rohkea :D

2 kommenttia:

  1. Sulle ois haaste mun blogissa :) http://unelmaponi.blogspot.fi/2012/12/491-kymmenen-kysymyksen-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon valitettavasti tehnyt ko. haasteen ihan pari postausta sitten :D

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)