tiistai 25. joulukuuta 2012

JOULUJA!

Hyvää joulua kaikille! :-)

Tänä vuonna mulla ei ollut teille lukijoille mitään joululahjaa, vaan olin joulun alla peräti kolmen päivän ajan ilman konetta ja vaan nautiskelin ja vietin joulua noin muuten! Blogin facebook-sivuillekin päivitin kännykällä aattona toivotukset, mutta onneksi vielä näin joulupäivänä ei ole liian myöhäistä tervehtiä myös muita lukijoita :)!

Ja sitten aattelin selitellä muutamasta päivistä kuvien avulla!


22.12. Käytiin Peten kanssa perinteisellä joulumaastolla. Ratsastettiin läheiselle tallille, jossa Lauran heppanen asustaa, ja käytiin pieni lenkki, jonka jälkeen käppäiltiin Peten kanssa takaisin kotiin. Kaikkiaan meni kaks tuntia, kiva ja jäätävä reissu oli!

aamu, harmitti kun oli vaan kännykkä mukana, taivas oli meinaan tosi hienon näköinen, kun aurinko oli nousemassa! Nyt näkee vaan tuon valkoisen sädekehän :p

Ponit ruokailemassa

23.12.


Koira ja minä, joka koetteli vältellä joulusiivousta (ja onnistuin, huoneeni on edelleen yhtä kauheassa kunnossa, mikä kuvassakin näkyy :-D)

Käytiin samaisena päivänä tekemässä viimeiset jouluostokset ja meidän oli tarkoitus, että kerettäisiin katsomaan Makkea, kun on vielä valoisaa... No, onnistuttiinko hyvin? :D (kännykän yökuvaus♥)

24.12.

Kello 1:55, keskeytin siivouksen kun tollainen söpöläinen löytyi sängystä! :3 ps. ihanimmat lakanat!

Pienen väkivaltaisen kohtelun jälkeen sain järkkärin laukaisinnäppäimen taas toimimaan aina satunnaisesti! Niimpä koitin ottaa jotain joulukuvia, mutta en jaksanut kun se reistaili niin paljon, vaan tyydyin ottamaan sitten näinkin fiksuja kuvia!

Meidän koiravanhus (ok, vasta 8v :-D) rakastaa lumileikkejä! Se mennä viuhtoi niin kovaa, ettei pysynyt kamera perässä!
Vielä haluan toivottaa kaikille ihanille lukijoille hyvää joulua! Välipäivinä tuleekin olemaan ihan huippukivaa, kun Riina saapuu tyhjentämään meidän jääkaapin (kaikella rakkaudella ♥) ja sen sellaista. Näkyillään taas! :-)

7 kommenttia:

 1. mä syön niin paljo ettei teille jää yhtään ruokaa ♥

  VastaaPoista
 2. miten tollasen kuvan pystyy ottaa järkkäril mikä tos on toi yöine kuva mis on noit oranssei viivoi ?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista millä asetuksilla otin, mutta pääideana on, että kun ottaa kuvaa jostain valoista (mulla esim. tossa joulukuusen valot), on pitkä valoitusaika ja kun kamera ottaa kuvaa niin samalla heiluttaa tota kameraa :'D olipas hassu selitys mutta toivottavasti tajusit! :)

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)