sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vanhan vuoden haaste!

Idea on se, että listataan 10 parhainta, hauskinta, ihaninta, kamalinta, mutta mieleenjääneimpiä tapahtumia vuodelta 2012, ja toiveita, odotuksia tai miksei lupauksia vuodelle 2013. Sitten haastetaan vähintään 3 henkilöä tekemään sama, mutta toki muutkin saavat tämän halutessaan tehdä.

Sain haasteen Annalta, kiitos! Haluan haastaa Julian, Emman ja Tarun! :-)

Nämä ei tule missään varsinaisessa tärkeysjärjestyksessä, koska näistä osa on ollut niin suuria juttuja mulle, etten kykene näitä järjestykseen laittamaan :-D

1. JATKO-OPINNOT. Tein keväällä yhteishaun, peruskouluni päättyi ja pääsin haluamaani lukioon. Pääsin eroon joistain ärsyttävistä naamoista ja olen tutustunut aivan mielettömän ihaniin ihmisiin! Koska lukio on pieni, en kauhean moneen täysin tuntemattomaan tyyppiin ole tutustunut, mutta joistain puolitutuista on tullut mulle nyt ihan älyttömän tärkeitä :) ♥

viime keväänä viimeisiä päiviä peruskoulussa, hippeiltiin!

2. PETEN SAIRASTELU. Se päivä, kun olin riparilla isostelemassa, mulla oli kuumetta yli 38 astetta ja äiti soittaa, että Petellä epäillään kaviokuumetta. Parantumisessa meni koko kesä ja siitä jatkettiin sitten toistuvilla ähkyillä. Aivan järkyttävää aikaa. Hyppylomaa takana vieläkin 7,5kk.

kavioiden huoltoa

3. MUSIIKKI. Noin niinkuin tiivistettynä. Kaks mahtavaa festaria ja yks super konsertti, yks yksityiskeikka sekä oma esiintyminen pienessä konsertissa tuli tänä vuonna koettua. Rahaa upposi melkoisesti, mutta oli kyllä sen arvoisia. :D Ihan mieletön meno, Weekendin jälkeen mulla oli niskat/jalat/selkä järkyttävän kipeät seuraavan viikon, kun hypin lähes eturivissä 12 tuntia.

Hurts @ Weekend Festival 18.8.
Good Weather Forecast @ Maata Näkyvissä Festarit 16.11.
@ Vain elämää Konsertti 28.12.
c. Riina

4. HEPPALEIRI. Mun ei pitänyt mennä leirille, mutta yhtäkkiä Anna joutuikin perumaan omansa ja tarjosi mulle tätä paikkaa :D Ja enhän mä voinut kieltäytyä! Mun piti mennä Peten kanssa, mutta sen sairastuessa äkillisesti otinkin Denisen. Ja hengissä ainakin selvittiin ja olihan muuten mahtava kokemus! :-)5. EKAT KOULUKISAT. Denisellä siis! Ihkaekoista koulukisoista raviohjelmasta 66% ja rapiat päälle. Myös kahdesta ekasta helppo C -startista molemmista yli 60% tulokset. Aika mahtavaa! :-)

Raviohjelma 20.5.

6. MARRASKUUKISAT. Peten kanssa ekat koulukisat sairastumisen jälkeen, aika mieletön fiilis. Toukokuussa tuli Porvoossa helppo C -voitto, ja samalla linjalla jatkettiin sitten marraskuussa, kun voitto napsahti yllättäen. Pete on paras!7. KUVAUKSET. Tästä en oo kauheasti kellekään hehkuttanut, mutta mut kutsuttiin testikuvauksiin alkuvuodesta. Ei siitä sen enempää mitään poikinut, mutta opin vinkeistä enemmän olemaan kameran edessä ja hauska kokemushan se oli kaikenkaikkiaan!8. PENINA. Aloitin Denisellä jännevamman toivuttua käymään Peninan kouluvalmennuksissa tammikuun lopusta alkaen. Denise ja minä ollaan menty ihan ä-lyt-tö-mäs-ti eteenpäin (ainakin mun mielestä :DD). Aikalailla koko vuosi mentiin viikottaisella valmennuksella, paitsi loppuvuodesta on ollut taukoa aika paljon, ton kentän ja vähän kaiken muunkin vuoksi :D Eiköhän tää jatku taas uutena vuotena! Että terkkuja sinne vaan ;)9. ISOSKOULUTUS. Keväällä oli kaks mahtavaa leiriä, sitten tosiaan isoskoulutus päättyi ja olin isosena viikon. Tänä syksynä jatkoin jatkoisoskoulutukseen, siitä saa vieläpä sopivasti kurssimerkinnän lukiossa! :D Ja ihan tosikivaa on ollut, meillä on huippuporukka eikä kyllä oo tylsää touhua!10. CAJUKSEN OPIT. Keväällä pääsin pari kertaa Cajus Aminoffin valmennuksiin hänen omilla hevosillaan. Aika siistiä touhua, varsinkin kun en hevosilla ole muuten juurikaan ratsastanut taikka hypännyt!! :)Huh, siinä siis tän vuoden kohokohdat. Sitten vielä tavoitteita/lupauksia/etc. ensi vuodelle:

2013 - Tavoitteena toki pitää kaikki terveinä, että päästäisiin treenaamaan;

Pete: Ekat hyppelyt varmaan keväällä ja tavoitteena pitää poni hyvässä kunnossa läpi vuoden, eli lihomista ei sallita. :D Mitään isoja esteluokkia ei enää mennä (varmaan max 70?), mutta koulupuolella jatketaan taas helppoa B:tä. Syksyllä olis siistiä kokeilla A:ta, jos alkaa meidän treenit sujumaan taas hyvin.

Denise: Jatketaan 80cm luokkia, mielellään päästäisiin enemmänkin treenaamaan ja hyppäämään. Koulupuolella mennään vielä helppo C -luokkia, jos tästä edistytään vielä niin mahdollisesti haluaisin syksyllä testata B:tä. Aika näyttää.

Makke: Sisäänratsastus edessä keväällä, kesäloma ja syksyllä tsekataan uudestaan. Lisäksi jätkä pitäisi nyt ruunata myös kevättalvella.

...Ja vielä minä: Ratsastuksen lisäksi lihaskuntoa, juoksemista, keväällä juosten puolimarathon ja loppukesästä ehkä 30km! :-) Kova tahti saa siis olla, mutta mun mielestä se on vaan kivaa :-D

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus c: Toi koulu ton yhen kuvan takana näyttää ihan Riihenmäen koululta, ootko ollu siellä yläasteen? :D

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)