perjantai 29. maaliskuuta 2013

Denisematskua

Vannoin itselleni vielä eilen, että luen koko pääsiäisloman, koska eilen alkanut koeviikko jatkuu heti loman jälkeen! No, tällä hetkellä käytän enemmän aikaa keksimällä tekemistä, jolla voin välttää lukemisen :'D Onneksi on vielä monta päivää edessä!

Tänään sain viimein aikaiseksi purkaa videokameralta Denisemateriaalia parin viikon takaa, mitä lupailin. Kyseinen treeni ei mun mielestä mennyt kauhean hyvin (yksi syy siihen, miksi en ole videoita halunnut purkaa :D), mutta nyt videota katsellessani olen vähän yllättynyt! Meno ei ole todellakaan mitään kovin hyvää, mutta kyllä se selkään tuntui paljon paljon pahemmalta. Nyt siis uskallan teillekin näyttää pätkiä meidän menosta.


"Hypättiin" siis osittain korotettua puomia, josta tamma innostui kauheasti, viimeksi kun ollaan tehty jotain hyppäämiseen liittyvää marraskuussa. Lopuksi koitin ravailla tammaa rennoksi, tosin siinä kovin onnistumatta :-D


Sunnuntaina on vuorossa taas kouluvalmennus, johon tällä kertaa meen molemmilla poneilla, jännää! Ollaan viimeksi Peten kanssa oltu valmennuksessa syksyllä 2011, joten päivitystä meidän menoon todellakin tarvitaan. Toivottavasti vaan oma kunto kestää molemmat valmennukset ja saisin taas kuva/videomateriaalia tunneista!

Nyt meikäpoika lähtee hiihtämään (taas uusi keino vältellä kokeisiinlukua) ihanaan kevätaurinkoon, hyvää pääsiäistä kaikille!! :-)

4 kommenttia:

 1. sun jalka menee aika eteen tos videossa? muuten näyttää hyvältä :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, se on mun paha istuntavirhe jonka kanssa oon tapellut jo kauan :-D

   Poista
 2. ooi Denisehän näyttää tosi hyvältä :-)

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)