sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kouluvalmennus x2

Jee, tästä päivästä onkin taas paljon kuvia ja videoita! :-)

Tänään Penina tuli pitämään meille taas kouluvalmennusta. Sain viikko sitten Peten kanssa tuuppaillessani mahti-idean, ja päätin mennä tämänpäiväiseen valmennukseen molemmilla poneilla, kun yleensä menen vain Denisen kanssa. Tosiaan vähän jännitti, kun Peten kanssa ollaan viimeksi oltu valvovan silmän alla 1,5v sitten... :-DEnsiksi menin Denisellä. Keskityttiin tänään kääntäviin apuihin, ja teimme taas kovin yksinkertaista mutta silti niin mahdottoman vaikeaa tehtävää :-D Ensiksi mentiin siis iso ympyrä, josta jatkettiin kahdeksikon tapaisesti toiselle ympyrälle - mutta toinen ympyrä oli pieni voltti, ja asetuksen piti pysyä ison ympyrän mukaisesti (= voltilla asetettiin ulos). Toivottavasti tajusitte!Denise oli tänään kivalla tuulella, mutta oikeaan suuntaan melkoisen jäykkä. Itselläni oli suuri ongelma käsien kanssa, ja niihin jouduttiinkin keskittymään tosi paljon. Lopuksi tehtiin myös laukassa samaa harjoitusta, mutta voltti laukattiin vastalaukkaa vain puoliksi, kunnes siirrettiin raviin. Siinä ei ollut ongelmia!


Seuraavaksi menin Petellä. Alkuun verkkailtiin rauhassa, jonka jälkeen työstettiin käynti kulkemaan paremmin. Sitten aloitettiin tekemään samaa harjoitusta kuin Denisen kanssa. Peten kanssa se sujuikin paljon helpommin!


Lopuksi tehtiin myös tämä vastalaukkaharjoitus, joka ei sujunut niin hyvin :D :


...vielä on pakko jakaa teidän kanssa yksi onnistuminen, voi poni!Kuvia on sen verran, että teen niistä erillisen postauksen! :-) Mitä muuten tykkäätte, että pätkin nää videot osiin? Ajattelin, että se olisi ehkä selkeämpi ja mielenkiintoisempi katsoa!

9 kommenttia:

 1. vähänkö petellä on kivan näkönen laukka ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon tykänny siitä kanssa aina! :-)

   Poista
 2. tosi kivalta näytti, varsinkin Pete kunnon söpö! Ja toi siun koutsi vaikuttaa tosi kivalta. Tai siis sanoo suoraan asiat miten on, mut kuitenki kehuukin! Ja videot oli kivoja pätkissä!

  http://valkoisia-unelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä oon ollut hirmuisen tyytyväinen nykyiseen valmentajaan :-) aina tulee hirmuinen motivaatiopiikki valmennusten jälkeen! Ja kiitti!

   Poista
 3. kivempi tällein pätkinä ja selitykset välissä :) Hauska toi Peten laukka :D

  VastaaPoista
 4. awws ihana petee ! XD ponipoika oli ihan varma et täs on nyt kyse laukanvaihdoista.. haha! :D mut jes ihanaa et on videota ja kuvia !;) ja tää oli just hyvä näin! :)) ja milla, se meijän meeting!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ponipoika ei ihan hoksannut tehtävää... tai halunnut testata! ja JOO meidän meeting ♥ mulla on vaan ihan koko kevään viikonloput täynnä, mutta heti kesäkuussa :3 ei voi oikeesti olla niin vaikeeta nähä ku asutaanki näin lähekkäin :DD

   Poista
 5. voih :D jooo laitat mulle sit facessa heti viestii ku sul on vapaata! :) nii! :D

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)