tiistai 30. huhtikuuta 2013

päiväää

Kirjoittelen teille tällaisen nopean pikapostauksen, koska en nyt kerkeä muutakaan! Viime postauksesta on kuitenkin jo aikaa, niin en halua jättää teitä ihan pimentoon :-D

Viime viikonloppu oli oikein mukaisa! Perjantaina Riina saapui meille, syötiin pizzaa, pelattiin pleikkaria, ratsastettiin heposet ja tapeltiin mun lagisen läppärin kanssa. Mentiin ponit puoliksi, ensin menin Denisellä ja Riina Petellä ja sitten puolen tunnin päästä vaihdettiin. Molemmat ponit oli mun mielestä aika rasittavia :D Riina meni molemmilla hyvin, ja vaikka tää oli Riinan eka "kunnon" ratsastus Denisellä, tytöt näytti tulevan hyvin juttuun :-)

rimps ja denise, huikia laatu :D

Lauantaina käytiin pomppimassa mahtavalla Cheekin keikalla ja sen jälkeen vietiinkin aika pian Riina juna-asemalle. Kiitos seurasta, oli huippuu! :-) Illalla kävin käpsyttelemässä ponit.
Sunnuntaina ponit saivat kesärenkaat alle, vihdoin! Pete sai taas talvikenkien jälkeen etusiinsa Natural Balance -kengät. Pohdittiin kengittäjän kanssa, että poni luultavasti tulee kesäkausilla kävelemään kyseisillä erikoiskengillä koko lopun ikänsä, vain talvisin saa normaalit hokkikengät jalkaan. Mun mielestä ihan hyvä päätös, mikäli se vaan auttaa ponia :-)

demppis kengityksessä

Oon nyt alkanut panostamaan ponien ratsastukseen taas tosi paljon, eri toten Pete saa nyt tehdä hiki hatussa töitä, sillä mun pitää pitää sen läskit poissa. Pete on nyt ruohopohjaisella tarhalla, ja vähän kyllä jänskättää miten tämä kevät/kesä lähtee etenemään. Eläinlääkäri uskoi että poni tulee kestämään vähän ruohoa, kunhan poni ei pääse lihomaan tolkuttomasti. Toki heti jos tulee pienetkin oireet, niin siirretään se sieltä pois!

toi taivas!! niin huikee :-D

Nyt on taas huhtikuu pulkassa, siistiä! Kuukauden kuvatukset ilmestynee taas alkukuusta, huhtikuu oli kyllä parhaimpia kuukausia piiitkään aikaan! Mutta nyt mä lähden viettämään vappua tästä koneen äärestä moi :-) Hauskaa vappua kaikille!!

...sitä ennen vähän jamittelen mun uuden rakkauden kanssa :3

11 kommenttia:

 1. Päin etelä suomee asut ja etitkö vuokraaja poniles ku noi vaikuttaa kivoilt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei kovin vakuuttavaa.. :Ddd
   mut kiva postaus oli taas! tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä :)

   Poista
  2. En etsi vuokraajaa, kiitos vain tarjouksesta :D Ja kiitos myös toiselle anonyymille :-)!

   Poista
 2. aaa oon pitkä :-D mut kiitos itellesi♥

  VastaaPoista
 3. Näytät joltai 13 vuotiaalt :D hyvää vappua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, kiva kuulla niin ei iske vanhuuskriisi :D sulle vappuja kans :-)

   Poista
 4. Sun blogis on yksi parhaimmista mitä luen! Ja hyvää vappuu sullekii! :)

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)