sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hyppypäivä I

Ihanaa äitienpäivää äiteille! ♥

Täksi päiväksi oli suunnitelmissa rankempi estetreeni Denisellä, mutta se nyt ei ihan mennyt niin...!Mulla piti huomenna tosiaan olla kouluvalmennus, mutta kenttä onkin varattu juuri siihen ajankohtaan - nimittäin estevalmennukselle. Samalla kun jouduin tuntia perumaan niin mua kysyttiin hyppäämään. Tänään otettiin vähän hyppyjä alle, kun ollaan tosi vähän keväällä hypätty. Huomenna on sitten valmennus, oon onneksi kaiketi sellaisessa ryhmässä, jossa hypätään pieniä ja suht helppoja tehtäviä :-D Etten säikähdä liiaksi...

tän päivän teema: hallinta on yliarvostettua :-D

Tänään kyhäsin äidin kanssa pienen radan ja tultiin sitä eri muunnelmina muutamaan otteeseen. Esteet pidettiin alle 70cm paikkeilla melkein koko ajan, lopuksi nostettiin niitä, kun ei tamma meinaa noilla pienillä oikein keskittyä :-D

omassa istunnassa vielä hurjasti kehitettävää - unohdin myös lyhentää jalustimet, mutta nämä oli onneksi melko lähellä hyppyjalustimiani :-)

Sitten kun hypyt sujui taas hyvin, päätin vielä laskea esteet iihan mataliksi ja tultiin rata vielä helpoilla korkeuksilla - tämä on mun yleisin tapa lopettaa estetreenit, jotta hepalle jää "voi kuinka helppoa tää on!" -fiilis. No, Denise päättikin kuumua miniesteistä kauheasti ja jouduin sitten pari kertaa ottamaan uudet hypyt, ennenkuin sain sen rauhoittumaan :-D Höpsö poni!Nyt kello on jo ihan hävyttömän paljon ajatellen maanantaiaamun herätystä, joten teksti ei nyt oikein suju :-D Saatte nyt kuitenkin kasan kuvia, mitä äiti otti tänään hyppelöistä!

mun suosikkikuva, vaikkei ole ihan tarkin! 

jäätävä istunta :-DDD
pakollinen kännykkähetki
nähtiin jotain jännää!


:-DD ensimmäinen kommenttini tähän kuvaan "näytän olevan olympialaisten kenttäratsastuksen maasto-osuudella" - tyylinsä kullakin!


Hui, huomenna sitten olisi hyppyvalmennus reilun puolen vuoden tauon jälkeen! Pitäkää peukkuja :p

4 kommenttia:

Suuri kiitos kommentistasi! :)