sunnuntai 12. toukokuuta 2013

maastomopot

Aah, kesä on todellakin tullut! ♥

Rakastan ihan hulluna tota lämmintä ilmaa, kun voi vaan vetäistä ohuen hupparin päälle ja lähteä ulos, ilman että tulee yhtään kylmä!
En olekaan toukokuussa kirjoittanut mitään kovin normaalia ponipostausta, pahoitteluni siitä :-D Tämä blogi on vallan jäänyt unohduksiin, kun nautin tosta ilmasta ja kaikesta hyvästä fiiliksestä, mitä mulla on!

maastoreitti nro. 1


Ei varmaan tule kovin suurena yllätyksenä, että olen nyt maastoillut ponien kanssa paljon. Ihan siitä syystä, että tiet on nyt tosi kivassa kunnossa ja rakastan tätä alkavaa kesää niin paljon, että en millään jaksa kentällä työskennellä kovin kauaa! :-D Suunnilleen pari kertaa viikossa oon nyt kentällä käynyt enemmän touhuamassa, voisi ottaa nyt itseään niskasta kiinni!

maastoreitti nro 2.

Ponit ovat tykänneet tietysti tästä ideasta, ja Denisestäkin on kehittynyt ihan supervarma maastoratsu! Lähdettiin tamman kanssa kahdestaan jokunen päivä sitten eräälle maastoreitille, jossa pitää ylittää silta, jonka alla kohisee koski. Ollaan siitä muistaakseni kaverin kanssa joskus yli menty, muttei koskaan yksin - nyt tamma käveli ihan rohkeasti kopisevan sillan yli, superr!!

maastonro 3.

Perjantaina kaverini Suvi kipusi Peten selkään. Suvi ei ole ratsastanut koskaan aiemmin kuin pienenä talutusratsastuksessa, mutta Pete osasi käyttäytyä oikein hyvin! Se seurasi Deniseä eikä jätkällä näyttänyt olevan mihinkään kiire :-D Kuulemma saan joskus tulevaisuudessakin ratsastusseuraa, jee! Tästä tulee vielä mun elämäntehtävä, saada mahdollisimman moni innostumaan ratsastuksesta :-)!

Mä todellakin pahoittelen tota kuvasaldoa, oikeasti :-D Maanantaina mulla ja Denisellä on kouluvalmennus, ja viimeistään silloin tulee uutta materiaalia(toivottavasti!). Siihen asti kitkutellaan valkoisen ponin korvilla ja maisemilla :D

3 kommenttia:

  1. uu muistan kohisevan kosken sillan! Denisestä on tullut rohkea :)♥

    VastaaPoista
  2. luin jostain aikaisemmasta postauksesta, että ostitte irtopanssarin jommalle kummalle hevoselle, niin mistä ostitte sen? :D

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)