maanantai 27. toukokuuta 2013

rakkaat ponipojat ♥

Toukokuu on kyllä ollut mun aktiviisen bloggauksen kulta-aikaa :-D hupsis!

Ponipojat Pete ja Makke ovat olleet suurennuslasin alla tässä viime aikoina. Denisen kanssa ollaan menty kevyesti, mutta poijjaat ovat joutuneet todella hommiin!

Aloitetaan Petestä, jolla hyppäsin ensimmäistä kertaa vuoden tauon jälkeen. Poni oli ihan superinnoissaan touhusta! Yllättävän hyvin osasin olla mukana siihen nähden, että taukoa on tosiaan tullut ihan kiitettävästi. Oli niin hauskaa, ihana poni! ♥


Seuraavalla maastoreissulla Pete ei sitten ollutkaan niin kiva... Mentiin vähän pidempi lenkki ja oltiin laukkailemassa tuttua reittiä pitkin, kun poni yhtäkkiä tekee sivuloikan ja uukkarin ja kuski tippuu kyydistä... :-D Normaalisti Pete aina pysähtyy kun putoan, mutta tällä kertaa se karauttikin karkuun!

Juoksin hulluna sen perässä ja huhuilin ja huusin ja karjuin ja olin ihan hädissäni, kunnes lopulta poni oli pysähtynyt ja löysin sen odottelemassa minua. Juuri kun olin saamassa ponin kiinni, se lähti uudestaan karkuun - nyt se jolkotteli ärsyttävän hitaasti edessäni, mutta just sen verran kovaa etten saanut sitä kiinni! :-D Lopulta sain kuitenkin sen kiinni ja eikun takaisin laukkailemaan. Tuhmis poni!


Viime viikolla käytiin Makkea laittamassa satulaan. Makke on ollut joka kerta ihan ihan superhyvä, se jaksaa keskittyä hyvin ja on muutenkin ihan huippujätkä! Pääsin perjantaina käväisemään ensimmäistä kertaa ponin selässäkin, eikä se sanonut yhtään mitään! :-) Meillä oli tallinomistaja mukana, joka on usemmankin ponin laittanut satulaan ja sisäänratsastanut. Makke sai kehuja upeesta keskittymiskuvasta! Tällä viikolla käydään vielä tiistaina kertailemassa juttuja. Käväisen varmaankin taas selässä ja jos kaikki menee hyvin, pääsee Makke kesälaitumelle ja syksyllä jatketaan ratsuhommien alkeita! :-) Arvatkaa, kuka on niiin innoissaan tästä touhusta. Se fiilis oli ihan mieletön kavuta oman kasvatin selkään, jonka on ihan syntymästä asti tuntenut :3


Eilen muuten olin Naisten kympillä ja paransin viime kerrasta ennätystä 10 minuuttia - nyt meni aikaa 54min! Tunti siis meni viimein rikki ja samalla 55min :-D Oliko joku lukijoista siellä juoksemassa tai kävelemässä? :-)

6 kommenttia:

 1. Onko tuo Makken oma blogi vielä toiminnassa? Jos on, niin voiko sinne saada kutsun? Kiinnostaisi lukea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tällä hetkellä piilotettuna, kun en oo sitä päivitellyt ja muutenkin pitäisi tehdä sinne jonkinnäköistä ulkoasuremppaa :D

   Poista
 2. Onko Makke vielä ori vai onko se ruunattu? Jos ei niin aiotteko ruunata sen ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vielä ori, ruunataan se ensi syksynä :-) Tarkoitus oli ruunata se jo tänä keväänä, mutta Makke oli vielä vähän "rimpula" eikä orina oleminen ole vielä ollut ongelma, niin aateltiin että se saa vielä tän kesän kasvaa :-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. se onn :3 sun pitää ehdottomasti tulla kattoo sitä! ♥

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)