perjantai 28. kesäkuuta 2013

hurjapääponit!

Tää postaus tulee aaika monta päivää myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :-D

Tosiaan ponit pääsivät taas hyppelemään ja saatiinkin aikaiseksi oikein hyvät treenit molempien osalta. Ensin menin Petellä, jonka kanssa oli ideana vain onnistua lähestymisissä ja onnistua välttämään kuolaimeen kiinni pureminen. Laitoin Petelle martingaalin pitkästä aikaa, ja taidan jatkossakin taas käyttää sitä esteillä.


Koska tämä oli vasta kolmas hyppykerta vuoden tauon jälkeen, huomaan edelleen olevani ihan hukassa Peten kanssa esteillä. En meinaa yhtään nähdä askeleita, ja jos näänkin niin en saa ponia reagoimaan tarpeeksi nopeasti :-D Poni oli kuitenkin reipas ja innokas, mitä pidän kaikkein tärkeimpänä. Tultiin lopuksi pieni rata ja kääntymisharjoitus, ja kaikki sujui. Iloisilla mielin olen kaikesta huolimatta, sillä saikun jälkeen poni ei ole kieltänyt vielä kertaakaan! :-)
Denisen kanssa paneuduttiin myös lähestymisiin, mutta vähän eri tavalla. Laitoin kahden esteen eteen kavaletit niin, että siihen väliin tuli yksi askel. Ideana oli saada poni kerrankin hyviin ponnistuspaikkoihin, kun tamma meinaa innostuessaan lähteä roiskasemaan kaukaa. Vaikka Denise harvoin pudotteleekin, hypyistä tulee tosi helposti laakeita.


No, treeni meni ihan jees. Denise ei hirveästi arvostanut kavaletteja, mutta saatiin kuitenkin esteille ihan hyviä hyppyjä - pikkuhiljaa niistäkin tuli vähän järkevämmän näköisiä! Poni kävi tavallista kuumempana, mutta siitä huolimatta Denisellä oli ajatus koko ajan esteille, toisin kuin ennen aina meinasi kuumana tammalla olla ajatus ihan jossain muualla :-D
Tällaista tällä erää, seuraavana onkin varmaan vuorossa jo kuukauden kuvatukset, ellen kerkeä postaamaan ennen sitä! :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)