perjantai 14. kesäkuuta 2013

sadepäivä kuvina (+video jeejee)

Tästä tuli melkoisen suppea, mutta aattelin silti koota tämän kasaan :D Lisäilen nyt vähän enemmän sitten tekstiä joukkoon, kun kuvia on niin huikea määrä... Tästä saatte kuitenkin siis kullanarvoisia vinkkejä, mitä kannattaa tehdä, kun on kipeänä ja vettä sataa kauheasti koko päivän. Suosittelen lämpimästi!

Aamutalliin menossa vesisateen siivittelemänä :-) söin kerrankin aamupalan ennen talliin lähtöä, niin olin yllättävän reippaalla tuulella.

Heitin Peten ulos ja menin suoraan aamusta ratsastamaan Denisellä. Denise oli yllättävän kivalla tuulella, saatiin ihan kivat treenit aikaiseksi :-) Vettäkin ripotteli vain hillitysti!

Ratsastuksen jälkeen karsinan siivousta, käytävän lakaisua ym. hommia

Kotiin, kotona hengailua ja sitten valmistauduin lähtemään keskustaan. Näytin tänään aika marsulta :-D

...meidän piti mennä pelaamaan futista, mutta pallo jäi jonnekin!? Niimpä jäätiin hengailemaan heseen ja cittarin kahvilaan, pojat söi meiän tyttöjen ranskalaiset ja me sitten syötiin niiden b&j -jätskit, lol

Mun ostokset :-D en löytänyt suklaapuuroa, mutta toivottavasti toikin on ihan hyvää. Jännittää jo huomisaamu, millasen aamupuuron tuunkaan saamaan!

Ja kotona. 30km ajettu järkyssä sateessa, p*ska reissu mutta tulihan tehtyä :-D ei vaan, oli ihan kiva iltapäivä. Vähän vaan märkä olo

Umpijäässä ja väsyneenä ja flunssa(n takaisinhankkineena)isena päätin mennä iltaunille, angrybirds suorastaan huhuili mua :-D

...ja kun heräsin, oli äiti tehnyt sämpylöitä! Nami!! ♥

Sitten vielä illalla ratsastamaan Pete (vastalanatulla kentällä!), joka pisti ratsastuksen aika ranttaliksi :D Ei mitään ihmeellistä, perus sätkyilyä ja sellaista, mutta ärsyttävää silti! Lopussa se meni onneksi ihan kiltisti :-)Jaan teille vielä Petzqun säälittävän pukkiyrityksen :-D Aika suloista, poni melkeen osaakin pukittaa laukassa!


En tosiaan jotenkin nyt saa mitään järkevää tekstiä tänne blogiin, mutta ajattelin, että tämäntyyppisiä postauksia voisin helposti toteutella tässä kesän aikana - jos vaan jaksatte näitä lukea! :-) Sanokaa toki mitä mieltä olette! 

2 kommenttia:

  1. ihan sama millasia postauksia teet kunhan postaat XD pete on säälittävä!

    VastaaPoista
  2. tosi kiva postaus tällänen, tee vain lisää! :)

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)