perjantai 5. heinäkuuta 2013

2x pomppuja

En kerkeä nyt kauhean tarkasti selittelemään, mutta toivottavasti videot korvaavat sen puutteen! :-)

Tänään meillä oli Denisen kanssa Andraksen valmennus, missä oltiin viimeksi toukokuussa. Oli tosi kiva päästä taas hyppäämään valvovan silmän alle :-) Denise oli aluksi aika kamala, en saanut siihen mitään kontaktia ja se vaan kuljetti mua eikä oikein keskittynyt mihinkään. Onneksi sieltä tuli myöhemmin esiin taas se kiva Denise, ja lopussa se oli tosi hyvä, parempi kuin yleensä!
Illalla päätin vielä ottaa Peten kanssa hyppyjä. Otan Peten oletettavasti Metsäpirttiin leirille mukaan, mikäli se pysyy nyt terveenä. Nämä olikin varmaan viimeiset kunnon hyppelöt ennen leiriä, huu leirikuume iskee! :-D

Pete oli ihan jees, huomaan edelleen että mulla on nappulat tosi hukassa ponin kanssa. Poni on kuitenkin extrainnokas ja hoitelee oman osuutensa vallan mainiosti, eikä kiinnitä mun säätöihin mitään huomiota, minkä se olisi tehnyt aina ennen :-D Vähän tahtoi kuumua poni liikaa, kun esim. välikäynnitkin suoriutui tahditusravissa, mutta ite koen sen vaan positiivisena!
Mun pitäisi myös päivitellä vähän yleisiä kuulumisia jossain postauksessa tässä lähiaikoina, mutta nyt on pakko mennä nukkumaan ja virittäytymään festaritunnelmaan! Nähdään kaikki kesäylösläiset, joilla on suuntana Lahti pe-la! ;)

PS. Äänestäkää oikean sivupalkin kyselyssä! :-) ajatuksissa ehkä tehdä kaikista poneista postausta, mutta nyt ainakin alkuun siitä, ketä äänestetään eniten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)