sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

etu- ja takapakkia

(älkää kysykö mikä on etupakki, mutta... :-D)
Äiti pääsi kuvailemaan molempia ratsastuksia, joten nyt tulee aika paljon kuvia!

yks mun lempikuvista eiliseltä!
Eilen lauantaina mulla ja Denisellä oli Peninan kouluvalmennus pitkästä aikaa. Lähtökohdat eivät tosin olleet mitkään parhaimmat - olin juuri palannut perjantaina leiriltä. Jenna oli käynyt viikolla pari kertaa ratsastamassa ponia, ja tuli myös perjantaina ratsastamaan. Ohjailin vähän ratsastusta ja käväisin vaan nopeasti lopussa tamman selässä, eikä kyllä meillä synkannut yhtään :-D


Valmennuksen aluksi kerroin Peninalle saman stoorin ja sitten aloitettiin. Ideana oli tehdä tätä harjoitusta. Tamma oli heti alkuverkassa aika mielenkiintoinen, en oikeastaan saanut sitä mitenkään toimimaan vaan rouva tahtoi mennä touhottaa. Hetken päästä Penina kysäisi, voisiko käväistä selässä - ja se kävi mulle paremmin kuin hyvin :-D


Penina ratsasti jonkin aikaa tammalla, ja pian se alkoi näyttää taas ihan kivalta. Alkuun kyllä meinasi epätoivo iskeä itsellänikin - tamma näytti menneen niiin paljon takapakkia! Kipusin pian taas itse ponin selkään, unohdettiin kaikki väistöharjoittelu tykkänään ja koko tunti harjoiteltiin pääty-ympyrällä siirtymisiä ravin ja käynnin välillä. Laukkaa ei tällä kertaa edes harkittu.


Poni alkoi loppua kohden taas olemaan kiva, samanlainen kuin aina ennenkin, ja nyt mun täytyy vaan joka ratsastuskerralla saada se samanlaiseksi - mitään lusmuilua ei voi nyt tässä tilanteessa hyväksyä, tai sitten ollaan menossa kauas ajassa taaksepäin!


Valmennuksen jälkeen lähdin heti ratsastamaan Petellä. Poni oli vähän laiska, mutta jonkin aikaa ratsasteltua Pete alkoi toimimaan tosi kivasti. Saatiin hirmu hyviä pätkiä, poni on nykyään niin älyttömän tasainen ja hieno ratsastaa! Tsekkailin nyt vähän koulukisoja, sillä tällä moodilla olis tosi kiva lähteä starttailemaan helppoa B:tä ja lähteä treenaamaan vielä eteenpäin.

Petekuvia tuli nyt aika paljon, koska en osannut valita lemppareita. Mitkä on teiän suosikkeja? :)

1.
2.
3.
4.
5.
6,
7.
8.
9.
10.

10 kommenttia:

 1. Heei, alappa katteleen vähän ylöspäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tosiaan, kun jokin virhe poistuu niin seuraava tulee tilalle :-D!

   Poista
 2. seiska ja ysi mun lemppareita! suloinen pete :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin tykkään tosta seiskasta hirveesti! :) piit kiittää!

   Poista
 3. 5, 8 ja 9 on hienoimpii! (toki kaikki on upeita) Kiva postaus + tää sun blogi on mun lemppari!!!

  VastaaPoista
 4. voi meettepä hienosti! seiska on mun lemppari :) !

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkäsin seiskasta eniten ja hienosti liikkuu ponit!(:

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)