tiistai 9. heinäkuuta 2013

festarijamitusta ja lihasjumitusta

Heippadei!

Osa on varmaan blogin fb-sivuilta bongaillut että olin Summer Up -festareilla, viihdyin siellä ja selvisin vielä hengissäkin sieltä! Oli kyllä mahtava seikkailureissu meidän porukalla, tuli mm. käveltyä lauantaina 17km + itse tapahtumassa kävely ja pomppiminen sekä muutenkin ah, ihan mahtavat kaksi päivää vietin! :-) Oliko lukijoita kyseisellä festarilla ja kumpana päivänä? :)Kotosalla sitten odotti vähän kurjempia juttuja. Perjantaiaamuna ratsastaessani Pete oli vielä oikein reipas ja mainio. Poni on ollut hiukan viriilillä tuulella ja mm. torstaina bongasin sen laitumelta juoksemasta ja riehumasta ihan hulluna, kun Denise oli poissa (tätä se ei ole tehnyt aiemmin juuri koskaan!!). Oletettavasti poni on ollut samallalailla villinä myös viikonloppuna, kun tallilla sattuu ja tapahtuu.

Lauantaina äiti soitteli, että poni kävelee varsin jäykästi. Epäiltiin tietysti heti kaviokuumetta, mutta pulsseja ei tuntunut eikä poni makaillut, joten kaikki vielä ok, ponikaan kun ei vaikuttanut tuskaiselta. Kaikki jalat olivat kuivat ja viileät. Sunnuntaina tullessani kotiin Pete olikin to-del-la jäykkis. Se käveli tosi lyhyin askelin, eikä liikkunut mielellään - mutta kaikki jalat & kaviot oli ihan normaalissa kunnossa.

Kävin sitten sunnuntaina pariin otteeseen taluttelemassa sitä, ensin ihan vaan laidunta ympäri. Illalla käytiin pitempi kävelylenkki, jonka jälkeen poni vaikutti jo paremmalta. Hyppäsin kokeeksi selkään ja tehtiin käynnissä taivutteluja ja väistöjä - eron huomasi melkein heti. Pete lähti kävelemään pitkin, rennoin askelin ja alkoi tarjota raviakin innostuessaan.
Nyt poni onkin jo parempi, vaikka aamuisin se on vielä vähän kankea. Toivon, että voitaisiin tällä erää huokaista helpotuksesta ja todeta tämä vaan lihasjäykkyytenä, sillä niin selkeästi se siltä vaikutti!


Saa nyt nähdä, voinko Peteä sittenkään ottaa Metsäpirttiin leirille mukaan. Se riippuu ihan pitkälti siitä, kuinka pääsen tällä viikolla ponilla ratsastamaan, koska viikosta tulee kuitenkin suht raskas (vaikka voinkin osan tunneista mennä tallin hevosilla). Tärkeintä kuitenkin on, että poni voi hyvin ♥

2 kommenttia:

  1. Sul on kiva blogi! Mut mietin vaan miks en pysty lukemaan tota Vahinkovarsa Damagea!? Siin vaan lukee et se on kutsutuille vieraille tai jotain sinne päin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) se on ollut nyt toistaiseksi piilotettuna, jossain vaiheessa taas laitan sen näkyväksi kun saan sen remppailtua :D

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)