sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Hyvän valmistelun koulukisat

(..............NOT!)

Tänään olin Peten kanssa koulukisoissa, taas aika extemporemeiningillä starttaamassa... Mikä siinä on, etten nykyään enää saa valmistautua kaikessa (mielen)rauhassa kisoihin? :D (jos muistanette viime estekisat!)Tosiaan mulla oli ideana mennä näihin JOKERA:n järjestämiin koulukisoihin, mutta keskiviikkona mennessäni ilmottautumaan kipassa oli ilmoitus, että ilmoittautuminen on suuren osallistumismäärän vuoksi suljettu jo etukäteen. No, pidin ke-to vähän lomaa ja poneillakin oli kevyttä, kun ajattelin ettei kisoja ole näköpiirissä. Torstai-iltana sain tekstiviestin, että jos on halukkuutta niin kisoihin pääseekin vielä!

No, parin päivän valmisteluilla siis starttaamaan. Eilen tuuppasin ponia 1,5h ja epätoivoisena ajattelin, ettei kyllä päästä edes läpi, vaikka alkuviikosta ajatuksissa oli jotain 60% tuloksen saavuttaminen.Tänään koitti kuitenkin kisapäivä! Jotenkin onnistuin kusaisemaan aikataulut ja lähdin verkkaan odotettua myöhemmin. Mulla oli ajatuksena verkata ponia ainakin puolituntia, mutta kerkesimpä kentällä pyörimään vajaan vartin :-D Verkassa aluksi poni vastusteli kympillä mutta lopuksi oli ihan ok, silti huonompi kuin yleensä.

Pääsin pyörimään vielä kahden suorituksen ajaksi maneesin päätyyn, missä sain ponin teräväksi, tasaiseksi ja tosi hyvän tuntuiseksi. Sainkin lopulta lähteä radalle ihan luottavaisin mielin!


Ja rata menikin omasta mielestäni hyvin! Pete oli hirmuisen kiva ja nöyrä, ja ekaa kertaa ikinä kaikki mokat tulivat siitä, etten itse ratsastanut vaan tarpeeksi selkeästi - poni kerrankin kuunteli eikä tapellut yhtään radalla vastaan, ihan super! ♥ Vähän ponnetonta menoa oli, mutten ole varmaan koskaan ollut näin tyytyväinen, koska Pete oli niin kiva ja helppo ratsastaa.


"Kiltin oloinen poni, joka voisi liikkua energisemmässä perustemmossa. Paljon hyviä pätkiä. Laukassa takaosa voisi toimia aktiivisemmin"

Saatiin tulokseksi 60,277%, mistä oon ylpeä! Paperissa numerot olivat 5,5-6,5 välillä, eli sinänsä tasapaksua menoa ;D Jäätiin reippaasti sijoitusten ulkopuolelle, 15/36 sija, kun 10 sijoittui. Mutta näillä eväillä on hyvä lähteä treenaamaan lisää, jos suunnitelmat menee nappiin niin kahden viikon päästä startataan sama rata Tampereella, toivottavasti vähän huolellisemmalla valmistelulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)