lauantai 3. elokuuta 2013

Hirvijahdissa

Tällä viikolla onkin juostu paikasta toiseen kuin hirvi, mutta jouduttiimpa myös kyllä ihan itse herra hirvenkin jahtaamaksi...

Maanantaina lähdettiin Peten kanssa palauttavalle maastoreissulle sunnuntain kisarutistuksen jälkeen. Jouduttiin eräässä kohtaa lenkkiä muuttamaan reittisuunnitelmaa ja ajatuksissa olikin tehdä pitkä ja rauhallinen lenkki. Niin varmaan!

Heti toiselle reitille käännyttyä näimme pellolla ison uroshirven - se juoksi siitä meidän edestä, n. 50m metrin etäisyydeltä metsään, ei edes katsonut meitä. Petekin vaan katseli kiinnostuneena, ja kaikki oli ihan ok. Hirveä ei näkynyt eikä kuulunut, joten jatkoimme matkaa. Hetken päästä metsän laidassa ollessamme alkoi metsiköstä kuulua järkyttävää rytinää ja ryminää. Hirvi oli tulossa suoraan meitä päin! Äkkiä u-käännös ponin kanssa ja Pete pinkaisi kovaa vauhtia karkuun, juuri ennenkuin hirvi hyppäsi metsästä ulos kohtaan, jossa me oltiin oltu.

liian rakas ♥

Oltiin molemmat kyllä ihan yhtä järkyttyneitä, poni kiikutti meikäläistä hyvää vauhtia pitkän aikaa ja mä vaan tärisin hulluna ja itketti. Mutta selvisimmepä kuitenkin ihan ehjin nahoin! Ihan heti mua ei saa sinne seudulle ponin kanssa, koska en voi olla miettimättä sitä ajatusta saada iso uroshirvi vauhdilla niskaan...

Huh. Tiistaina Jenna tuli ratsastamaan Petellä ja itse tuuppailin Deniseä, mutta lopussa sitten vaihdettiin ja sain Petenkin kanssa varsin tomeria pätkiä - edellispäivän vauhdista huolimatta ei poni vaikuttanut väsyneeltä!

Jenna & Denise

Keskiviikkona liikutin ponit aamulla, ja lähdin itse Tamperehoodzeille! Käytiin katsomassa kavereiden kanssa Brädin keikkaa ja Anna liittyi seuraan, jonka jälkeen menin pitkästä aikaa Annalle ja viivyin siellä perjantaihin asti. Oli taas ihan mahtavaa nähdä ja wii, kiitos seurasta!:)

Eilen Pete sai taas kunnon tuuppailut, pienen hiomisen jälkeen ponista tuli taas varsin super, jonka myötä sitten tänä aamuna ilmoittauduin ensi viikon Tampereen aluekisoihin, ääk! :D Denisellä käytiin kevyt lenkki, sillä on satulavyön alta iho rikki niin mitään kunnon treeniä en ole nyt päässyt sen kanssa tekemään. Parhaaseen aikaan näin mätäkuussa!


Tänään kävin juoksemassa puolimarathonin Hyvinkäällä, en niin hyvällä draivilla kun toukokuussa, mutta ehkä tää menee laiskuuden piikkiin - heinäkuussa mulla oli kolmen viikon juoksutauko, ja lenkkejä taisi kertyä koko kuussa ehkä 4... Maalissa kuitenkin täsmälleen sillä ajalla, mihin olinkin oman kuntoni ajatellut tällä hetkellä kestävän (2.20). Ei auta itku markkinoilla, tässä tilanteessa pitää vaan laittaa lenkkitossut uudestaan jalkaan ja lähteä treenaamaan, ei se tulos muuten parane! :-)

Aattelin nyt alkaa väsäämään heinäkuun kännykkäkuvapostausta, toivottavasti saan sen tehtyä ja julkaistua pian! :-) Niin se elokuu vaan äkkiä tuli!

5 kommenttia:

 1. hui, kauhea toi hirvitarina! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, kaikkee kummaa sitä sattuukin ja tapahtuu välillä!

   Poista
 2. Hyi tuo hirvi juttu :/ Itsekkin olin joskus taluttamassa vanhaa ja hieman hermoheikkoista suokki tammaa metsässä hirvestys aikaan ja siitäpä tamma innostui kun näki hirven metsässä! Siilloin lähdettiin aika vikkelään kotiin mutta onneksemme se taisi olla vain hirven vasa kun ei ollut kauhean iso:)Emo oli varmaan amuttu,muuten olis tullu varmaan aika äkkilähtö meille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirviemoa ei saa ampua jos sillä on vasa alla. Se on laitonta ja siit saa isot sakot :)

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)