perjantai 16. elokuuta 2013

Kaipaan liikuntaa

Näin kiireisen viikon päätteeksi pääsen vihdoin vapaaillan merkeissä kirjoittelemaan! :-)

Tiistaina alkoi mulla lukion 2. vuosiluokka, motivaatio suurinpiirtein nollassa... :-D Mun kesä oli vaan niin paras, ettei koulunpenkillä istuskelu kiinnostanut pätkääkään!
Muutenkin viikko on ollut aika tosi karmiva. Aloitin autokoulun myös tiistaina, ja nyt meneekin arki-illat teoriatunneilla. Oon nyt tätä päivää lukuunottamatta istunut joka ilta 2-2,5h autokoulun penkillä koulupäivän lisäksi, mutta onneksi ensi viikon jälkeen tämä loppuu! :-D 

Loman viimeisimpiä päiviä, kaverit kävi ratsastaa! :-)

Tänään mulla ei ollut teoriatunteja, ja vietän ihanaa vapaailtaa. Ihan epäuskoinen fiilis, kun kerkesin tänään liikuttaa rauhassa ponit, käydä itse lenkillä ja lukea hesarin rauhassa! :-D Oonkin huomannut tässä kiireen keskellä, että eniten itseäni häiritsee liikunnan puute. Liikun paljon, ja muutun tosi väsyneeksi ja äreäksi, kun en pääse energioita purkamaan. Nyt oon taas paljon pirteempi ja iloisempi, kun olen päässyt liikkeelle.

edustuskuva :-D

Denise raspattiin keskiviikkona, kun se alkoi olla vähän jännä ratsastaa. Toivotaan, että tästä on apua. Petellä oli viime viikon jälkeen aika kevyt viikko nyt, maastoilua, kävelyä, vapaapäivää... Eilen tuuppailin ponin ja tänään käytiin maastoilemassa. Huomenna hyppään kisoissa Petellä 60cm, ilman mitään odotuksia :-D Denisen kanssa jätinkin kisat suosiolla väliin, katsellaan sitten seuraavissa kotikisoissa jotain startteja.

Hahaha, mun sotanorsu! ♥ :-D c. Mirella R.

Ei mulla sinänsä sen kummempia asioita ollut... Miten teillä lukijoilla on lähtenyt arkeen palaaminen? :-) Oliko kivaa vai ihan kamalaa, vai lomaileeko joku vielä?

2 kommenttia:

  1. Mä lomailen vielä! Tosin mun koulu alkaa jo maanantaina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii nauti vielä ihan viimoisista päivistä ;-D

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)