sunnuntai 25. elokuuta 2013

Tilannepäivitystä


Kiireinen viikko takana, joten pahoitteluni tällaisesta hyssyttelystä. Tosiaan omistan vihdoin uuden puhelimen (edellinen kenkkuillut jo 2kk), ja nyt mun elämää pääsee myös Instagramissa seuraamaan. Puhelinpostauksiakin saattaa blogin puolelle tulla, kunhan opin sitä vaan eka käyttämään... Heh :-D Elämä on muuten oikeasti helpompaa, kun pystyy tekemään puhelimella muutakin kuin soittamaan...!Sain muuten nyt autokoulun teoriat käytyä, ja arki alkaakin vihdoin kulkemaan normaalisti - kummasti tuli melkein 3h lisää aikaa iltoihin, jes! :-)
Muuten ollaan menty melkoisella hiljaiselolla ponien kanssa koko viikko. Peten kanssa ollaan käyty maastoilemassa ahkerasti ja pyörähdetty kentällä. Ponilla irtosi torstaina kenkä, ja perjantaina se sai viettää vapaapäivän. Lauantaina saatiin meille uusi kenkääjä laittamaan kenkiä poneille, fiksusti osasivat käyttäytyä!

wohohooo vanhan puhelimen viimeisiä laatukuvia :--D

Denise on viettänyt nyt viikon vapaata. Homma meni niin huonoksi sen kanssa, etten ole nyt voinut ratsastaa sillä laisinkaan. En pysty asiasta sen enempää kertomaan vielä, koska itsellänikään ei ole vielä tietoa nykytilanteesta saatika tulevasta. Tiistaina meidän pitäisi saada ainakin jotain vastauksia selville, sitä odotellessa!

♥ kumpa hevoset osaisi puhua...

Mun järkkärikin muuten heräsi henkiin aivan itsestään, ja se toimii taas kutakuinkin moitteettomasti, jes! ♥ Aattelin, että olis kiva tehdä toivekuvapostaus tässä lähiaikoina, mutta tursuuko teiltä ne jo korvista? :-D Niitä meinaan on blogeissa näkynyt aika paljon!

8 kommenttia:

 1. En tykkää ollenkaan sun bannerista, on liian iso ja jotenkin outo :D nimikin on vähän korni.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun olis tarkotus vaihtaa se kun vaan jaksan/ehdin/viitsin :-D ja nimiasiaa mun täytyy edelleen pohtia, en oo vaan keksinyt mitään kivaa uutta ton vanhan tilalle.

   Poista
 2. joo kuvapostauksii ei voi ikinä olla liikaa!!

  VastaaPoista
 3. pikä puhelin sulla on?
  tässä ehdotuksia:
  puhelimen tausta kuva
  paras kuva
  paras jäätelö
  lempi ruoka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samsung Galaxy S4 mini :-) ja kiitos ehdotuksista!

   Poista
 4. Mun mielestä bannerissa häiritsee että kuvat on niiiin epäselvät :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, koko banneri menee kyllä uusiks! :-D

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)