torstai 29. elokuuta 2013

Train hard!

Hellouu! :-)

Nyt on tullut aika kivasti selvyyksiä asioihin! Oon ite toipunut jo melkein kokonaan ärsyttävästä flunssasta, Peten kanssa ollaan päästy treenaamaan ja viikonloppuna kisat sekä Denisen tilanne on (ehkä) kartotettu - se nähdään selvemmin vasta huomenna, kun saan luvan sillä ratsastaa (2vko tauon jälkeen!! ♥). Mutta oletettavasti niskan jumista oli kyse. Valotan tätä asiaa vielä paremmin myöhemmin, jos tämä nyt sitten raukesi tällä :-)Maanantaina olin Peten kanssa Peninan tunnilla. Itse olin silloin vielä melkoisen puolikuntoisena, ja sen huomasi... Oli kyllä kaikki nappulat aivan hukassa, ja oma keskittymiskyky aika 0. Mutta poni on kyllä näppärä kaikesta huolimatta! Äiti yritti ottaa kuvia, mutta alkoi illalla olla jo niin pimeää, ettei oikein onnistunut kuvat. No, joitain koitin tänne kuitenkin valita! :p


Nyt kuitenkin tänään treenit sujui ponin kanssa jo varsin mallikkaasti, ja ihan hyvillä mielin lähden sunnuntaina kotiseuran kisoihin starttaamaan B-merkin kouluohjelmaa. Toivoilen sieltä 55-60% tulosta, tosiaan kun treenailut ollut tätä viikkoa lukuunottamatta aika surkeat, niin jo pelkästään radan läpipääsy ois erittäin jees! Sitten ensi viikon viikonloppuna olisikin Helsingissä aluekisat, jossa aateltiin startata myös, joten seuraskabat tulevat aika osuvaan kohtaan.


Toivekuvapostaukseen saa muuten vielä ehdotella kuvia! :-) Ihan kivasti on tullutkin, mutta mielelläni otan vielä lisää toiveita vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)