maanantai 12. elokuuta 2013

TRS Aluekoulu 10.8.

Lauantaina oli jännä päivä, sillä piiitkän tauon jälkeen lähdimme Peten kanssa aluekisoja starttaamaan. Yksi aluekoulustartti ollaan v. 2010 tehty, ei kovin hohdokkaalla menestyksellä... Joten oli tosi kiva päästä tekemään vähän revanssia! :-D Luokkana siis tällä kertaa Helppo B:3 2009, minkä menimmekin jo Jokelassa pari viikkoa sitten.Startattiin tallinpihasta kello 6.22 nokka kohti Tamperetta. Ei olla muuten ikinä näin pitkälle kisareissua tehty! Niihamaan oli helppo ajaa, ja olimme kerrankin aikataulussa(!). Meidän startti oli noin kello 10.05, ja meillä olikin 1,5h aikaa sitten paikan päällä touhuta.No, poni kuntoon kaikessa rauhassa ja sitten hiippailtiin verkka-alueelle, jossa tein n. 45min rauhallisen verkan, joka olikin Petelle ihan paras aika. Pete oli alusta asti tosi kiva, tasaisempi kuin kotona viime päivinä, vaikka olikin melko laiska. Laukassa komentaessani poni kuitenkin kerran hermostui ja teki kunnon pukkiloikat, hah :-D Radalle pääsin lähtemään ihan hyvissä mielin. Poni vähän katseli uusia maisemia, mutta oli ihan ok. Saatiin tehtyä suht tasainen ja rikkeetön rata, vaikka joissain kohdissa poni vähän jännittyikin. Suurin ongelma oli kuitenkin ponin laiskuus... Mun on ihan pakko saada siihen liikettä jollain tavalla! :-D Väsymystä se ei ollut, koska radan jälkeen poni liihotteli kivasti verkka-alueella loppuraveja tehdessä ja vaikutti muutenkin tosi pirteältä. Vähän vaan siis jotain potkua siihen askeltamiseen kaivattaisiin!

tämän kuvan c. Lotta H

Prosentteihin olin kuitenkin oikein tyytyväinen, 58,182%! C-tuomari antoi 57,045% ja M-tuomari 59,318%. Paras numero oli 7,5 ja huonoin 4,5. Tasaisesti tuli muuten lähinnä numeroita 5-6.


tuitui poni ♥

Tällä viikolla ajattelin Peten kanssa lähinnä maastoilla ja pitää hauskaa, kun viime viikot ollaan aika ahkerasti tuolla kentällä pyöritty. Lauantaina käydään luultavasti estekisoissa näyttäytymässä! Seuraavat koulukisat on näillä näkymin vasta kolmen viikon päästä, joten on aikaa treenailla rauhassa.
Denisen vuoro on tällä viikolla ahkeroida kunnolla, sillä ajattelin startata sillä viikonloppuna sekä esteitä että koulua kotikisoissa. Mutta katsotaan vielä nyt! :-D

POSTAUKSEN KUVAT c. Lotta H. & Mirella R. kiitos! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)