keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Jee jee :-)

Heipsis!

Musta tuntuu että päivät junnaa jotenkin tosi kummallisesti paikallaan. Vaikka viime postauksesta on jo kymmenen päivää ja siinä välissä on kerkenyt tapahtumaan jo tosi paljon, en silti löydä sanoja tai uutisoitavia tarinoita tänne blogiin - mun aivot on kirjoittamisen suhteen to-del-la-kin jäässä. Mutta hyvä niitä on aina välillä herätellä! ;)

kukkuu! ponin otsatukka on kasvanut taas kauheesti ja samoin se on klippauksesta huolimatta jo kunnon karvapallo!

Mä viime postauksessa mainitsin treeni-innon puutteesta. Sama koskee muhun edelleenkin, mutta onnekseni olin sopinut jo aikaa sitten erään tallilaisen kanssa koulutuntia, ja olihan mun mentävä tunnille lopulta. Todella hyvää ja virkistävää teki päästä valvovan silmän alle! Tehtiinkin kunnon 1,5 tunnin rutistus, ja pääideana oli jumppailla Peteä.

Kuvat on otettu äitin kännykkäkameralla, joten antakaa armoa laadulle :-D
Peten kanssa mulla on ollutkin jonkin aikaa jo problemia eteenpyrkimyksen ja asetusten kanssa (mitkä ovat suhteellisen yksinkertaisia perusasioita, huoooh!!), mutta saatiin tosi kivasti pikku harjoituksilla ratsastus sujumaan. Kun poni saatiin jumpattua ja vertymään, lähti eteenpäinpyrkimys ihan itsekseen sujumaan :-) Pitää kyllä käydä useamminkin tunneilla. Hassua kuinka sen tajuaa aina vasta jälkeenpäin, usein jopa liian myöhään..!

Denisen kanssa menee nyt oikein mukavasti, se on niin kiva ratsastaa nykyään! :-) Ihan huippua. Jotain uutta materiaalia olisi kiva saada tänne blogin puolelle, mutta pimeät illat ja kiireiset veckoslutit vähän rajoittavat kuvaamista. Mutta kohtahan on jo joulukuu, uusi vuosi ja sittenhän tulee jo kevät! ;) Joulukuusta puheen ollen, odotan kyseistä kuuta innolla ja vähän jännitykselläkin... Huijj, jotain uutta hepparintamalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)