lauantai 5. lokakuuta 2013

Kaukaa näen kaiken paremmin

Argh! Nyt ei vaan meinaa ratsastus sujua.

Meillä oli Peten kanssa Peninan kouluvalmennus perjantaina, ja heti alusta asti ratsastus oli karmeaa tahtojentaistoa. Pete ei ole ollut noin ärsyttävä ratsastaa pitkään aikaan. Mietiskelen näin jälkeenpäin, miten poni olikin niin hankala. Ponilla oli kenkä tosi löysällä (ja se putosikin tunnin aikana), joten ken tietää, jos se sitten häiritsi. Joka tapauksessa, meno oli surkeampaa kuin aikoihin.


Ja mun istunta! Toivotonta! Kädet seilaavat ties missä ja oon aivan hukassa ponin selässä. Mitä hittoa!? Ärsyttävää, kun mokailen ite niin pahasti.

Nyt tosiaan ärsyttää ja suuresti. Molemmat ponit ovat heittäneet kenkiä menemään, enkä oikein täyspainoitteisesti voi ratsastaa kummallakaan. Onneksi kentällä pystyn jotakin tekemään, kun se on sen verran pehmoinen. Huomiset kisat jouduttiin perumaan, kun ei kenkääjää saatu. No, tällä fiiliksellä oliskin ollut tosi hyvä lähteä starttaamaan :-D


No jaa. Nyt vaan treenaamaan lisää!! Ja oon mä innoissanikin, nyt on pääkopassa muhimassa yks juttu, joka tulee täytäntöön varmaan tuossa loppuvuodesta / vuodenvaihteessa. En meinaa malttaa oottaa, mutta siitä sitten lähempänä (pahoittelen :D!).

Maken parantuminen on muuten edennyt tosi hyvin, nyt se saa olla jo ulkona täyspäiväisesti. Oon käynyt sitä taluttelemassa ja tänään tarhassa tehtiin seuraamisjuttuja. Se on niin hitsin fiksu ja seurallinen ja ihana lapsi! Saako olla näin rakastunut omaan hevoseen? :D


2 kommenttia:

  1. Ootko miettinyt että Maken vois viedä näyttelyyn. Se näyttää hyvärakenteiselta! Hieno poika:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan me jotain match show'ta aateltu, täytyy kattoa jos vaikka ens keväänä/kesänä jotain kivoja löytyis! Ja kiitos! :-)

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)