perjantai 15. marraskuuta 2013

Menossa jonnekin

Huomaa kyllä taas että on marraskuu. Mulla iskee aina kauhee arjenahdistus ja yritän keksiä kaikkea kivaa lisää arkeen, lopulta hommaa on liikaa ja buukkaan itseni loppuun. Nyt oon tässä lopputilanteessa, kuin aikalailla tasan vuosikin sitten.  :DHeppojen kanssa oon touhunnut enemmän ja vähemmän. Ollaan menty paaljon ilman satulaa, mutta koitettu silti treenata. Ponit onkin kulkenut tosi kivasti, erityisesti eilinen treeni Denisen kanssa oli tosi onnistunut!

Nyt mulla vähän treeni-intoakin on, mutta voi kun ei vaan meinaa löytyä aikaa. Kauhulla odotan taas uutta koeviikkoa seitsemällä kokeella varustettuna... Tai varsinkaan kevään kirjoituksia, joihin tänään ilmottauduin. Vastahan mä olin pieni alottava! Nyt pitäisi jo lukea ja lukea ja lukea. Eipä tuu ainakaan ongelmia talven myrskypäiville...

Istuskelen tässä tällä hetkellä bussissa matkalla viikonloppureissuun, jännää. Huomenna on mun ja Peten vuosipäivä, tällä kertaa en pääse sitä kotona juhlistamaan mutta ensi viikolla sitten. :-)


Wiih, nyt siis leikkasin ekaa kertaa _3 vuoteen_ tota hiuspehkoani. Kymmenisen senttiä lähti ja pikku shokin jälkeen alan selvitä tästä järkytyksestä! ;D ihanaa viikonloppua kaikille! :-)

6 kommenttia:

 1. sun hiukset ei näytä tos uudemmas kuvas nii kuivilta ja näyttää muutenki paljo parempikuntosilta! :)

  VastaaPoista
 2. meetkö maata näkyvissä festareille? Mun kaverit on menossa sinne! :))

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Toivoisin lisää juttua Makesta!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siitä on tulossa piakkoin juttua useemminkin! :-)

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)