maanantai 25. marraskuuta 2013

Pakkaspöhinöitä

Ihanaa, pääsen vihdoinkin postailemaan uusien kuvien kera!

1.

Ponit ovat innostuneet tästä pikkupakkasesta ihan mahdottomasti. Aiemmin olen voinut kuskata niitä sisälle ja ulos yhtä aikaa, mutta nyt varsinkin sisälle hakeminen tällä menetelmällä alkaa olla aika mahdotonta... Pete käy tosi kierroksilla ja steppailee, ja kun Denise ottaa muutamankin raviaskeleen niin herra innostuu siitä entisestään! Eräs ilta poniherra kahahti tässä tilanteessa takajaloilleen ja rupesi pomppimaan joka suuntaan. Sen jälkeen meno on ollut semisti rauhallisempaa, mutta vähän nyt epäilen voinko tätä karavaanikuljetusta enää jatkaa.

2. puss!

Nyt kun maakin on jäässä, on hankala päästä ratsastamaan kunnon hikilenkkejä ponien kanssa. Ja sitä ne molemmat nyt todellakin tarvitsisi! :D Pitäisi käyttää peltoja enemmän hyväksi, mutta vähän kyllä arkailen lähteä pimeällä mihinkään peltoreissulle, taitaisin sinne peltoon yksin silloin jäädä. Maneesi olis kyllä tosi jees!!

3.

Ainiin ja tosiaan, äitin kanssa yritettiin saada jotain söpöä yhteiskuvaa Petestä ja musta noin niinkuin vuosipäivän kunniaksi (joka oli tosin jo yli viikko sitten :D). Harmittavan vähän saatiin kuitenkin hyviä kuvia, asetukset olivat vähän vinksallaan vaikka yritinkin niitä säädellä. No, näillä mennään! Sanokaapa taas, mikä on teidän lemppari? ♥ :-)4.

5. ponia kutitti :3

6. ite tykkään tästä, vaikka onkin sumea - tai ehkä just siks! :-)


7.

8. ..mutta tää on mun ehdoton lemppari! :'D

14 kommenttia:

 1. 8 on mun lemppari! ihana :D ja kivoja kuvia muutkin! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöjä sun ponit on! :D Ja 3 oli mun lemppari :)

  VastaaPoista
 3. awww niiin ihania kuvia :3 lempparit ehkä kolmonen ja kasi kuitenkin :D♥

  VastaaPoista
 4. ihana karvamammutti :3 4 ja 8 on suosikit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, toi oli paras sana kuvaamaan sitä! :D kiitos!

   Poista
 5. vooi ihanat !!♥ seiska on lemppari :-) ja onnee yhteisistä vuosista!

  VastaaPoista
 6. Petestä tulee ihan mieleen laama, tossa vikassa kuvassa. Mutta sen takia se ehkä osoittautuu munkin lempparikuvaksi :D. Tai sitten pusukuva, jossa Pete näyttää siltä, kuin vois syödä sut.

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)