tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulupaiseita


Meillä päästiin aatonaattona paketointipuuhiin tallillakin!
 Denise ontui päiväheinien aikaan reilusti ja otin sen sisälle, varmuuden vuoksi vielä kylmäsin jänteen (kaikki jännevammaisten omistajat niiin tietävät tämän :-D). Alkuillasta eläinlääkäri(t) tutkivat ponin, ja vaiva viittasikin enemmän kaviopaiseeseen. Kenkä irrotettiin ja pihdeillä puristeltiin, viimeisen naulan kohdalta poni aristikin. Vuollessa sieltä tulikin nuppineulanpään kokoinen mätäpisara, jonka jälkeen ontuminen lakkasi! Hullua, miten pienikin pisara voi aiheuttaa niin valtaisan paineen.

Nyt ponilla pidetäänkin ainakin muutama päivä tuollaista haudetöppöstä, jonka kerran päivässä vaihdan. Uloskin poni saa periaatteessa mennä, mutta kiitos kovin-jouluisen-mutakelin, saas nähdä mihin tarhaan voidaan poni laittaa... Mutaan kun sitä ei tuon kanssa voi laittaa.

Mutta hei, hyvää joulua kaikille! :-) Sen kunniaksi joulufiiliksissä laitan tähän nyt talvisia kuvia vuosien takaa, kun tänä vuonna varsin mustalta maisema näyttää... Mutta vitsit, kuinka ihanan nostalgisia nää kuvat on! ♥

Pete & Makke terhakkana!
Peltotreenissä...♥
Maken jouluirvistys:-D
Tää kuva! :-D Pete on pikkasen pirullisen näköinen!

ärrrimurri!
Hyvää joulua ♥!

2 kommenttia:

  1. munkin kisaheppa sai kaviopaiseen melkeen kaks viikkoa sitten. oli suhteellisen iso, tänään sai vihdoin kengän takas ja on vielä levossa + oriprim kuurilla ainakin loppuviikon.. :d onneks te selvisitte noin vähällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, nyt niitä tulee kun muta pehmentää kaviot...:/ Denise oli tänään taas huonompi, mutta toivottavasti saatais pikaisesti kuntoon!

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)