sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Voihan tonttu!

Joulunaika ja välipäivät on tullut vietettyä sekalaisissa tunnelmissa...

Denisen jalka ei edelleenkään ole kunnossa. Siltähän saatiin kaviopaise puhkaistua, mutta ontuminen ei ottanut laantuakseen. Neljä päivää haudottiin pesubetadinella kaviota ja eläinlääkäri katsoi ja vuoli kaviota joka päivä, mutta ontuminen jatkui.

Denise joutui sairastarhaan, mutta onneksi naapurissa on poikaystävä-Kultsi!

Eilen kengittäjä tuli katsomaan kaviota, kaiveli sitä vähän ja totesi, ettei löydä enää mistään paisetta, Denisekään kun ei pihdeillä kokeiltaessakaan kaviota aristanut. Ponille lyötiin kenkä takaisin jalkaan pohjallisen kera, ja nyt olisi tarkoitus katsoa, miten tämä vaikuttaa liikkumiseen. Tänä aamuna poni kävelikin paremmin kuin aiemmin, mutta edelleen epäpuhdas. Aargh. Nyt sillä on noussut turvotus ruunuluun(? kavion yläpuolella oleva) kohdalle ja on kosketusarka siitä,  ja pulssi tuntuu jalan sisäpuolella voimakkaammin. Jos tämä nyt ei tästä helpotu, maanantaina varataan klinikka-aika... Kun vaan ei olisi mitään sen pahempaa...

Tän näköisinä me jouluaattoiltana :D Ai kamala, Peteä nolotti niin paljon!

Kaiken tarmoni olen sitten purkanut Peten ratsastamiseen. Poni on ollutkin varsin hauska tapaus! Kamalan kuuma sillä vaan tulee, kiitos lämpimien säiden... Mutta en valita, sillä hiekkatiet ovat aivan ihanassa kunnossa! Käytiin joulupäivänä vähän laukkailemassa(=kiitämässä täyttä vauhtia...) ja kentälläkin on päässyt menemään ihan normaalisti. Oonko ainut, jonka mielestä maisema on tällä hetkellä todella samanlainen kuin englantilainen maaseutu? :D Vihreät pellot, sumuinen maisema ja jotenkin tää ilmasto kaikkinensa. Ihan tulee ikävä sinne...!

ihana päästä taas treenaamaan!:)

Hei mä sain pari vinkkiä siitä kuva-asetuksien säädöstä Picasassa, kun nämä blogin kuvat muuttuvat aivan järkyiksi. En kuitenkaan edelleenkään löytänyt sitä mestaa, anteeksi olen täysi uuno! :D Eli: Osaako joku ihanamahtavahuippuihminen neuvoa, mitä/mihin mun pitää tästä mennä, että pääsen laittamaan sen automaattisen kuvanmuokkausasetuksen pois? :D Kiitos! ♥


4 kommenttia:

 1. huippu postaus!! paranemisia rullen bf ponille ♥

  VastaaPoista
 2. Siun pitää mennä siihen picasan Google + picasaan (ellei tuossa diaesitys, jaa ja niitten viereisissä toimenpidelistassa ole tätä) ja sitten sielä kansion nimen oikealla puolella on jaa, järjestä, lisää kuvia ja nuoli alaspäin. Nuolesta kun painaa niin oisko ollu alimmaisena "käytä automaattista parannusta" ja sit siitä voit ottaa sen pois käytöstä (:
  Toivottavasti auttoi!

  - Riina
  http://kevaanpolku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos!! ♥ Tuolta google + kautta sinne pääsinkin. Koitan nyt saada ne korjaukset pois myös näistä vanhoista kuvista! :-) Tää autto paljon!

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)