perjantai 3. tammikuuta 2014

Nyt väsyttää.

Hehee, aloitan uuden vuoden näääin pirteissä tunnelmissa!

En todellakaan tiedä, mikä hitto mua vaivaa. Uudenvuoden yöstä selvittyäni olen nukkunut reilut 23h (kyllä, siitä on kaksi yötä...) ja tällä hetkellä mulla on edelleen kuin jyrän alle jäänyt olo. Mä vähän veikkailen flunssaa, mutta voisko se jo tulla kunnolla, eikä pitää mua tällasessa superväsymyksessä muka-terveenä!

Eilen aloitettiin koulu Maken kanssa. Minä siis talsin aamulla lukioon iloisesti 8.30-16 väliseksi ajaksi, jonka jälkeen talsin Maken kanssa juoksutustarhaan. Tehtiin eilen perus irtojuoksutusta ja luoksetulojuttuja, paineenväistätystä sun muuta sellaista. Tänään tehdään samaa satula selässä, jos vain minä pääsen sängynpohjalta vielä illalla ylös jossain järkevässä kunnossa...

Tuhma Makke kuopii. Se taitaakin olla sen ainut paha tapa!

Denisen jalka voi hyvin, tamma kävelee jo puhtaasti eikä jalassa ole turvotusta saatika Denise arista sitä. Ajattelin tänä viikonloppuna kevyesti liikuttaa sitä, ja katsoa miten jalka siihen reagoi. Hiekkatarhassa se joutuu edelleen olemaan, sillä Peten ja Denisen laidun on niin järkyttävää mutaa, etten uskalla tuon kavioepisodin jälkeen vielä Deniseä sinne laittaa.Peten kanssa treenit jatkuu! Se joutui pitämään uudenvuodenaaton ja -päivän vapaata, joten eilen vaan keventelin tosi pitkään ja koitin saada ponin taas taipuvaiseksi. Heti muuten huomaa eron, kun poni joutuu olemaan yksin tarhassa. Aiemmin kun sillä oli seuraa, se oli vapaapäivästä huolimatta vetreä ratsastaa - nyt kun se vaan yksin seisoskelee siellä, oli paljon enemmän hommaa saada se vertymään!
Tänään onneksi se sai toisen kaverinsa jo takaisin, ja Petehän onkin heti leikkinyt taas tallin kingiä, haha :-D Toivottavasti tulisi lunta pian, että Denisekin pääsisi sinne Peten pomotettavaksi. Yksin kun nuo kumpikaan poni ei tahdo viihtyä!

Hahaha, Peten ilme!
Pahoittelen nyt tällaista semipuuromaista tekstiä, mun ajatukset tosiaan eivät ole nyt kaikista selkeimmät... :-D Mutta onneksi nyt on kolmen päivän loma, ihanaa!! En kyllä olisi jaksanut sekuntiakaan koulun penkillä enää, haha. Onhan tässä jo kaksi päivää sitä kärsittykin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi! :)