sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Mitäpä meille kuuluu?

"Normikuulumisia" pitkästä aikaa! Tai niin no, tosi normaaleja... Osataanko me olla edes normaaleja? ;) Hehheh. No joo.

Meitsi on siitä kummallinen tyyppi, etten stressaa oikeastaan mistään. Mulla on tosi korkea paineensietokyky ja vaikka joku juttu vähän jännittäisi, en silti jaksa stressata asiasta - asiat kulkee omalla painollaan, mietti niitä paljon tai ei.
Mutta kun jostain sitten stressaan, se menee ihan överiksi. Kuten ootte varmaan huomannut, mun jutut on pyörinyt vain ja ainoastaan kirjoitusten ympärillä viime ajat. En ole pystynyt nukkumaan, rauhoittumaan, keskittymään, olen väsynyt, maha on kipeä, päätä särkee, sydän tykyttää, ärsyynnyn pienimmistäkin asioista, en kestä kovia ääniä tai sitä että joku tuijottaa etc. etc.

:'D Tässä kaikille yolottajille! Pessimisti ei pety

Oonko oikeasti ainut superstressaaja? Itse kirjoitustilannehan ei edes ollut niin paha, mutta minkäs teet...
Nojoo, ne oli nyt hetkeksi aikaa viimeiset sanat liittyen kouluun, lupaan! :'D Pakko vaan selventää teille, että en tahallani kaikkialla "hehkuta" kirjoituksia. Vaan jännitin ja stressasin niitä nii-in paljon, että kärsin tästä olosta osittain vieläkin.

Mutta mitäpä meille sitten muuten kuuluu?

No, oikeastaan aika hyvää! Ponit heittää tosi kovaa vauhtia talvikarvaansa, niiin söpöä kun kaikki kolme nauttivat rapsutuksesta aivan mahdottomasti. Varsinkin Pete, jolla on aivan hullun pitkä ja paksu karva! Sen karvan irrottamiseen käytän surutta sellaista muovista piikkiharjaa, johon tarttuu karva tosi hyvin ja sen saa siitä irtikin. Deniselle ja Makelle, joilla on lyhyt ja tiheä karva, käytän kumisukaa.

Erään illan rapsutteluhetkistä. Rakastan ylikaiken ton ponin ilmekkyyttä! :-D

Muutenkin pieniä muutoksia arjessa on tapahtunut. Makelta otettiin karsinan ikkuna-aukon kalteri pois, ja nyt pikkupoika pääsee kurottelemaan ja katselemaan käytävälle. Minä vähän jännitin, joko se poni yrittäisi karsinasta hypätä pois tai muuta yhtä viisasta, mutta ei! Makke näyttää ihan superiloiselta uudesta tilanteesta :-)

Petelle syötettiin viikon psylliumkuuri, ja poni yllätti meidät positiivisesti syömällä mukisematta kaiken! Pete syö psylliumkuureja muutaman kerran vuodessa, lähinnä varmistukseksi, että jos sattuu laitumella syömään lyhyen ruohon seassa hiekkaa tai tyyliin mutaa, mikä ei olisi tuolta ponilta mikään ihme... :-D

Poni raukka, kynin siltä harjan ihan kokonaan! Siitä tuli niin epätasainen koko ajan, että tuli sitten vetästyä se vähän turhan lyhyeksi... Tässäkin se näyttää kamalalta! :-D

Eilenillalla tapahtui muuten jotain tosi historiallista; kaivoin Denisen koulusatulan satulahuoneen perältä esille! En ole käyttänyt sitä aikoihin, joten hyvä että muistin, miten se laitetaankaan sinne selkään ;) Kenttä oli harmillisesti vähän jähmeä, joten keskityin läpiratsastamaan ponin vain käynnissä ja ravissa oikein kunnolla. Denise oli oikein hieno loppujen lopuksi! Eihän se tietysti niin hienossa kunnossa ole, kuin esimerkiksi kesällä. Mutta toimi ja kulki kuitenkin niin hyvin kuin tässä tilanteessa pystyi.

Eka ilta "vapaudessa" ;) Yritin saada söpöä kuvaa vaavista, mutta se ei oikein onnistunut! 

Peten kanssa olen mennyt nyt paljon ilman kamoja, se toimii ja kulkee niin kivan pyöreänä ja rentona niinkin. Valmentajan kanssa sovittiin, että jatketaan projekti Makkea tuossa huhtikuun puolella, kun saadaan jäbälle kengät etusiin - ne meinaa kulua niin paljon, että esimerkiksi kengittäjä ei ole kertaakaan uskaltanut vuolla niitä melkein yhtään.

Tällaista kuuluu siis meille tänne tällähetkellä! Mä yritän päästä stressikrapulastani eroon ja alkaa vihdoin nauttia ihanasta kevätsäästä. 69 päivää kesälomaan, ihanaa! ♥ Superia keväänjatkoa kaikille lukijoille ;)

2 kommenttia:

  1. Piikkisukaa paremmaksikin oon ite todennut metallisen hikiviilan. Se sahalaita puoli on ihan paras. Ja mun poni ainakin rakastaa kun sillä kyhnyttää, se taitaa olla sitä mieltä, että mitä kovempi harja, sitä parempi. Tänäänkin se oli ihan huuli pyöreenä, kun kyhnytin otsasta kuivunutta kuraa pois kavioharjalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, oon kuullu monilta et toi on tosi hyvä! :) En ite edes omista moista välinettä, hehe... Täytyypi laittaa ostoslistalle ;)

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)