sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sunnuntai on hyvä päivä hymyillä


Mitä kaikkea viikon aikana ehtiikään tapahtua!

Maken kanssa ensimmäiset raviaskeleet selästä, onnistuneet koulutreenit Denisen kanssa, laitumen haravoimista, arskanottoa, paljon unta, hymyjä, uusia biisejä. Neljä kovasti kutiavaa hyttysenpuremaa. Petelle ötökkähuppu silmille. Kampaaja, doge2048 -pelin läpipääseminen. Peten uittoa, poni roiski niin että järven pohjamutaa lensi kaikkialle. Uimahalli, onnistuneet säbätreenit, rasitusvamma mutta silti ihana juoksulenkki ja metsään eksyminen.

Koivun lehdille hymyileminen. Pepsimaxin metsästys ja sen mystinen katoaminen. Mopoautossa popitus, kaverin synttärit. Taateleita!
Ja ihana maastolenkki pienen ponin kanssa sunnuntai-iltana. Elämä yrittää pistää mut yhteen muottiin mutta samalla repiä mut riekaleiksi, pistää mut samana päivänä voimaan huonosti ja äärimmäisen hyvin. 

Joka kevät mä rakastun. Tohon aurinkoon ja kaikkiin keväisiin tyyppeihin. Tuntuu kuin jalat ei koskettaisi ollenkaan maata. Ja eihän ne muuten kosketakaan, ainakaan ponin selässä.

2 kommenttia:

  1. " pistää mut samana päivänä voimaan huonosti ja äärimmäisen hyvin." ALLEKIRJOTAN! tätä täällläkin, et oo ainoo...ei oo helppoo olla eii! :( mut kämpa på vaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei mutta onneks ne hyvät asiat aina useimmiten huonot voittaa! ;) <3

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)