keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Tuomarinkylän hyväntekeväisyyskisat - hieno pieni poni!!

Hei ensinnäkin kiitän kaikista ihanista ja tsemppaavista kommenteista, joita olen saanut edellisen postaukseni jälkeen! Ootte huippuja ♥

Anyways, viime viikko ja pääsiäisloma olivat ihan huippuja! Paljon heppailua, ja oon pikkuhiljaa saanut itseni taas vähän innostumaan tästä ;)
Mulla on kovalevyllä läjä kuvia perjantain ja sunnuntain valmennuksesta Denisen & Maken kanssa, mutta ne saa odottaa seuraavaan postaukseen, sillä ensiksi haluan omistaa postauksen lauantain Tuomarinkylän Uusi lastensairaala -hyväntekeväisyyskilpailuille!

Sinne lähdimme Peten kanssa hyppäämään 60cm, ideana vaan pitää hauskaa, tuli sitten tulosta tai ei. Tosiaan olemme hypänneet viimeksi rataa elokuun estekisoissa, joten...Kuten aika moni on varmaan FB:stä tai Instagramista bongannut, kisat menivät kuitenkin meidän osalta ihan odottamattoman hyvin!
Tein Petelle suht pitkän verkan sileällä koska poni vaikutti vähän jäykältä, mutta hyppyjä otin vain kaikenkaikkiaan 3-4. Verkkamaneesi oli tosi kuuma ja vaari olikin ihan hikinen jo ennen varsinaista suoritusta. Ajattelin jo vähän hätäisenä, että jaksaakohan se enää rataa, mutta poni kävi sen verran kierroksilla, että lähdin radalle ihan hyvillä mielin.


Rata oli aika perus meidän tasoa, ei siistein mutta ei huonoinkaan! Kolmelle ekalle esteelle oli rytmi vähän hakusissa ja tultiinkin kolmoseen tosi lähelle, mutta sen jälkeen sain ideasta kiinni ja loppurata oli mun mielestä varsin sujuva. Uusinnassa vähän ratsastin aikaa, mutta en ihan supertiukkia mutkia tehnyt lukuunottamatta yhtä mielenkiintoista ratkaisua :'D


Vaikka lähtöjä oli ihan ennätysmäärä noin pienessä luokassa, peräti 43, onnistuttiin kaikesta huolimatta pitämään Peten kanssa johtopaikka, ja luokkavoittohan sieltä tuli :-) Hieno pappa!! ♥ Se skarppasi niin hyvin koko kisojen ajan, vaikka jännitin sen jaksamista kovasti. Sen kanssa vaan on aina yhtä kiva reissata ja kisata, kun Pete itsekin vaikuttaa niin innostuneelta hommasta.


Kiitos järjestäjille hienoista kisoista, oli mukava olla hyppäämässä hyvän asian puolesta! Muutenkin järjestelyt ja puitteet olivat kivat ja tulos omalla kohdalla miellytti myös, heh ;) Tästä tää taas lähtee!

2 kommenttia:

Suuri kiitos kommentistasi! :)