torstai 1. toukokuuta 2014

Hyvä haippi valmennuksista

Olen lupaillut (kuva)postausta viimeaikaisista valmennuksista mamman ja varsan kanssa, joten eiköhän nyt olisi viimein aika sekin julkaista! Tämän postauksen julkaisu on tosin vaan venynyt ja venynyt :'D

Pitkäperjantaina meillä oli Denisen kanssa pitkästä aikaa Peninan valmennus. Voin sanoa, että vähän jännitti! En ole hirveästi panostanut ratsastukseen viime aikoina, joten tuntui, että ihan perusasiatkin olisivat hukassa. Keskityttiinkin tunnilla sinänsä helppoon asiaan, siirtymisiin. Ideana oli saada poni kulkemaan askellajien vaihtumisesta huolimatta rentona.

Denise yllättikin mut toodella positiivisesti! Se yritti parhaansa, vaikka kuski vähän siellä selässä sähläsi ja keikkui miten sattuu ;) Tässä teille iso läjä kuvia!
Pääsiäisenä myös jatkettiin Maken ratsutusprojektia uudella tarmolla, nyt kun Makkekin sai etujalkoihin kengät. Olen käynyt selässä viitisen kertaa, ja pikkupoika on ollut ihan huippu! Ei se sanonut mistään oikeastaan mitään, vaikka viimeksi olen sen selässä käynyt kesäkuun alussa.


Nyt Maken kanssa ollaan edetty niin, että olen jo päässyt ottamaan pätkän ravia juoksutustarhassa ilman taluttajaa. Makke on ihan super! Koitan saada mahdollisimman paljon kuva/videomateriaalia edistymisestä! Vielä toukokuu treenataan ahkerasti, kunnes vaavi pääsee ansaitulle kesälomalle :)

Ja niin hei, hyvät vappenit kaikille! Toivottavasti on ollut hauskaa ;)

2 kommenttia:

  1. Oi mun on pakko päästä kattoo Makkee, on meinaa niin hyvännäköinen et huhhuh! :3 ♥

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)