sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Pyhitä lepopäivä.

Varsin omaa elämää, mutta hepostelua vain sivuava ajatuksenvuodatusyritys.

Aamulla heräsin painajaisen takia (mut oli köytetty laiturin päähän veteen kajareitteni kanssa jotka sähkölaitteena toki tykkäsivät vedestä, woop! Unessa siis :D) aikaisin, mutta olo oli kuin katujyrän alle jäänyt. En vaan saanut itseäni ylös.

Sama meininki on jatkunut koko päivän; olen hetken pystyssä, kunnes löydän itseni taas makoilemasta väsymyksen vallassa. Milloin matolta, milloin mummolan sohvalta. Äsken heräsin öö... neljänsiltä päikkäreiltäni. Ja mietin, että mikä mua oikein vaivaa. Olenhan tänään liikkunutkin niin hurjasti; pyöräillyt kaksi kilometriä.

Pete, riimu ja järvi. (ja muutama pelottava sorsa) Näiden retkien myötä Milla jaksaa aina puurtaa yhden päivän lisää :)
No tajusinhan lopulta, mistä kiikastaa. Lepopäivä. Milloin viimeksi olen muka pitänyt lepopäivän? Ennen tätä kulunutta viikkoa takanani oli pitkittynyt 1,5 viikon kuumeputki, koska en halunnut/voinut levätä yhtenäkään päivänä. Milloin piti käydä lenkillä, koululiikuntaa, Maken ratsutusta, uimista, tai niitä vappurientoja jolloin ei ainakaan vaan istuta iltaa aloillaan...
Tässä kevään viimeisessä jaksossa koulussa mulla on kaksi kurssia liikuntaa, mikä tarkoittaa sitä, että torstaita lukuunottamatta liikuntaa on joka päivä 75-150min. Ja enhän minä osaa ottaa rennosti muiden liikkuvien joukossa, tietenkään.

Tässä näyssä silmä lepää ♥ Koko trio koossa!

Kulunut viikko on koostunut jokapäiväisen hevostelun ja koululiikunnan ohella myös lihaskuntotreenistä, säbästä sekä eilisestä, varsin onnistuneesta puolimaratonista. Nyt nenä tukossa muistan, että mullahan oli tiistaina vielä kipeä olo. Mutta en kuitenkaan muista, milloin olen viimeksi levännyt. Se on jotain huhtikuuta. Alkua? Oho.Tänään saa siis kaikki hevoset ja minä vapaapäivän. Tankkaan masuuni avokadoa ja maitorahkaa (ihan vaan koska nyt tekee mieli tho) ja toivon, että tämä katujyrämäisyysolo menee ohi tällä.
Koska hei, huomenna olis koulussa ultimatea! Ja ulkona on kevät!

Ja hyvää äitienpäivää äiti(t)! Mitäpä me oltaiskaan ilman äitejämme!
♥ Tän biisin myötä vielä kaikille voimaa ja jaksamista ensi viikkoon! Tuliskohan muuten jo YTL:ltä niitä ylioppilaskokeiden tuloksia?? Apua! 

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) itelläki välillä lepopäivät jää välistä mut sit on myös sellasii kausii ku ei ookkaan muuta kuin lepopäivii, pitäis vähä tasapainottaa :D

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi! :)