maanantai 7. heinäkuuta 2014

Hengähdin hetken

En suotta rakasta tämänvuotista kesätyöpestiäni.

Olen tyyppi, joka haluaa haastaa itsensä, tavata uusia naamoja, leikkiä auktoriteettiä, nauttia Suomen valoisista kesäöistä ja aamuista. Ja ihminen, joka tarvitsee hiljaisuutta ja omaa aikaa.Rippikoulujen yövalvoja siis ilmottautuu! Yleensäottaen toimenkuvaani kuuluu valvoa läheisen leirikeskuksen riparilaisia öisin, mutta heinäkuun ekalla viikolla matkustin 90km matkan päähän kotoa valvomaan leiriä.

Olen viettänyt Lammilla tämän viikon töissä, mutta toisaalta fiilis on kuin lomalaisella. Majoittaudun yksin isossa mökissä, jossa on mm. kaksi makuuhuonetta, iso terassi, sisä- ja ulkosauna... näin aluksi lueteltuna. Aika kingi olo siis!Denise on tämän ajan lomaillut, Pete nyt kengättä saikkuilee muutenkin edelleen. Ihana äiti on hoidellut poneja. Itse olen valvonut yöt, nukkunut aamut, pohdiskellut päivät ja liikkunut illat.

Otin krokun leirille mukaan kamuksi. Raahasin joka paikkaan, juttelin sille ja halailin kun halipula iski. Mökkihöperö tosiaan ilmoittautuu!


Nyt oloni on sellainen, että on ikävä poneja. Ikävä kotia. Ikävä ihmisiä. Ikävä kaiuttimia. Ikävä sitä normaalia Millan elämää. Tämä viikko metsän keskellä oli varmasti yksi siisteimpiä (työ)viikkoja mitä tulen ikinä kokemaan. Mutta nyt haluan jo jotain muuta. Nyt aivoni on tankattu uudenlaisilla ajatuksilla. Uudenlaisella tarmolla.Postauksen pointin löytäminen saattaa olla haastavaa. Mutta ilmoitimpa vaan, että täällä minä taas olen! Entistä ehompana. Vaikkakin univelkaa omistan liikaa, sillä en ole malttanut nukkua. Elämä on liian kiinnostavaa, jopa mökkiin linnoittautuneena.Ponien kuulumisia siis tulee taas tällä viikolla! :) Nauttikaa kesästä ♥

6 kommenttia:

 1. hihiii ihana postaus ja ihana Milla :3 innolla ootan et päästää mökkihöperöityy yhessä ku joskus vaivaudut tänne :--) ♥

  VastaaPoista
 2. Nauti säkin ja postausta odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. Ootko Kaunisniemen leirikeskuksessa nyt? Mä oon tulos sinne nimittäis sunnuntaina riparille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, olin Tervaniemessä :D mutta Kaunisniemikin on kuulemma kiva paikka! :)

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi! :)