tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kesäkuun kännykkäkuvat

Nämä tulevat nyt parin viikon viiveellä, mutta parempi myöhään vai miten se meni ;)

Kesäkuu oli tiedetysti säiltään aika huono, mikä tosin ei mua hirveästi haitannut - eipä tullut huonoa omaatuntoa, kun nukuin kaiket päivät sisätiloissa! Tosiaan juhannukselle asti olin valvomassa, joten mitään huisin vauhdikasta ei tästä kuukaudesta tullut, jos vertaa vaikkapa viime vuoden kesäkuuhun... :D

Pienillä söpöläisillä herkkä hetki! :3

Päättäreiden/kaverin tupareiden jälkeinen päivä meni lagatessa, Family guyta katsellessa ja kahvia juodessa :'D oli superhauska ilta kyllä!

Ensimmäinen leiriviikko oli todella rauhallinen, jouduin keksimään itselleni tekemistä etten nukahtaisi :'D


Toi laituri on niin hieno paikka yöllä! Mulla oli tapana joka aamu työajan päätteeksi kävellä tonne laiturille ja chillailla siellä hetken, jotta jaksaisin lähteä ajamaan kotiin.

♥_____________♥ auringonnousu kello 4!

Ypäjällä silmät ristissä katsomassa kisoja äipän kaa!


Hui, ukkonen yllätti meidät!

Käytiin moikkaamassa Makkea, joka ei ollut niin kuvauksellinen kuin kaverinsa! :D

Mun koira on pelottava >___>

Lentokentälle lähdössä!

...Käytiin toivottamassa meinaan Susse tervetulleeksi koti-Suomeen! ♥ Ihana oli nähdä tyttöstä lähes vuoden tauon jälkeen!

Lähettiin kaiffujen kaa Helsinkiin viettämään Elinan 18v synttäreitä!

...ja päädyttiin Korkeasaareen :'D Oli kyllä hauska päivä, tuollakaan en ole käynyt varmaan kymmeneen vuoteen! Noi eläimet on niin suloisia :3

Täysikuuta ihastelin eräs yö :D

...ja jumppailin! Yön hiljaisimpina tunteina tulee tehtyä vaikka mitä, kun kukaan ei nää >:D

Mulla on ollut vaikka kuinka kauan vaatekaapissa lojumassa tutulta saatu liian iso farkkutakki. Eräs päivä ahkeroiduin: leikkasin takin hihat sekä kavensin sitä pienemmäksi. Nyt se on ihan täydellinen! :3

Viimeinen työyö kesäkuussa, awwwyisss!!

Sussen kotiinpaluun kunniaksi vähän juhlittiin ;) Itse tosin autoilin ja lähinnä tyhjensin juhlatalon ruokavarastot, hahaha!

Tunkeuduttiin viiden hengen voimin Hondaan ja vietettiin huippupäivä Turussa! Käytiin keskiaikamarkkinoilla, Muumimaailman porteilla ja seikkailtiin illalla vielä vähän kaikkialla! Sää ja seura oli huippua ja ruokaakin tuli haettua aika monesta grillistä ja drive-inistä ;D Yli 500km ajokilometrin jälkeen meitsi oli ainakin ihan puhki!


...Yöllä kotiin saapuessani oli kotona vastassa kuitenkin hartaasti odotettu levy ♥


Ja seuraavana päivänä kävin juoksemassa puolimaratonin :'D Maailman surkeimmilla valmisteluilla, voin sanoa että olin melkoisen huonossa hapessa maaliin tullessani. Mutta selvisin!

Puolimaratonin jälkeen suuntasin illalla matkani kaverille, jossa pidettiin lettu(& mässy)kestit, katsottiin Hobittia ja Sherlockia sekä halailtiin maailman söpöintä pehmolelua :'D Tytöt 18 vuotta, kyllä! ♥

2 kommenttia:

Suuri kiitos kommentistasi! :)